- Член од
- 13 април 2021
- Мислења
- 6.297
- Поени од реакции
- 18.595
А мене очигледно ме мислеше дека сум машкоKako ne sum znael kako se vikas.
Jas do skoro za zensko te mislev![]()
))))Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А мене очигледно ме мислеше дека сум машкоKako ne sum znael kako se vikas.
Jas do skoro za zensko te mislev![]()
))))Abe znajs kako vikat, so sakas poke, komsivkata Desa ednas, ili komsijata Slave dva pati.Јас па мислев дека си педер, си викам што ми се пушта човеков...добро барем сега сме на свое.![]()

Prvo odma na to mi mana umot po muabetiteА мене очигледно ме мислеше дека сум машко))))

Во денешно време никој не е сигурен ВладовиштеPrvo odma na to mi mana umot po muabetite
Cela dilema bese razresena ko ti gi vidivme noktite vo kontrast so zidot i si rekov, ova nema sansi da e maz. Taka da ja pogodi nijansata, osvetluvanjeto, detalite...
Daj slikaj go adamovoto jabolko za da sme nacisto![]()

Се пуши бе, имаш пепељари по масите, како.Abe znajs kako vikat, so sakas poke, komsivkata Desa ednas, ili komsijata Slave dva pati.
Vidi sega, Desa si e Desa, ama dva pati si se dva pati![]()
Автоматски споено мислење:
Prvo odma na to mi mana umot po muabetite
Cela dilema bese razresena ko ti gi vidivme noktite vo kontrast so zidot i si rekov, ova nema sansi da e maz. Taka da ja pogodi nijansata, osvetluvanjeto, detalite...
Daj slikaj go adamovoto jabolko za da sme nacisto
Автоматски споено мислење:
@YoucancallmeV se pusi be vo ova kafanceto tvoe ili nesto za deca imas otvoreno ?![]()
Кафанава да ја преименуваме во Психијатриска Болница. Вени ќе сечеме со песнава.Може ли вакви песни во кафанчето? Цел ден ми е на repeat.
Ок, фала за дијагнозава.Кафанава да ја преименуваме во Психијатриска Болница. Вени ќе сечеме со песнава.
Штеф, морам чисто процедурално. Во генерација имав Дилан, Стивен и Брендон по Беверли Хилс. Ова е за сол на раната, тие доаѓаа од нашето Баир(о). Брат ти мора да е Грег. Вие си го викате Грегорие.Инаку крстена сум по името на ликот Стефани од мини серијалот " Враќањето во Идн" тогаш бил многу популарен кога сум се родила![]()

Шо збораш, најди една ѓупка Стефани шо се вика, го фаќам авионот и во кафана ве носам, викни го и ВладеШтеф, морам чисто процедурално. Во генерација имав Дилан, Стивен и Брендон по Беверли Хилс. Ова е за сол на раната, тие доаѓаа од нашето Баир(о). Брат ти мора да е Грег. Вие си го викате Грегорие.![]()

Нашите домашни имиња се стари, посебно моето, али аристократско што би рекол еден кафански член на форумов.Шо збораш, најди една ѓупка Стефани шо се вика, го фаќам авионот и во кафана ве носам, викни го и Владе
Брат ми е по светец крстен, и куќна слава имаме по тој повод
Татко ми исто со свето име е, мајка исто ...
Баби, тетки, чичковци сите се со убави имиња да не пукнат, вака кога ќе ми прелета мисла скоро сите се со свети имиња, и јас ја продолжив традицијата.
Освен една покојна вујна, таа Живка се викаше, прееее прее јако и пресмешно име.
Живка бе, одма ти излегува некоја лоша фаца, со сукало во рака![]()

А не раце, додека не видам нозе, за мене се машки!Cela dilema bese razresena ko ti gi vidivme noktite vo kontrast so zidot i si rekov, ova nema sansi da e maz. Taka da ja pogodi nijansata, osvetluvanjeto, detalite...

Во денешно време никој не е сигурен Владовиште![]()
NeМоже ли вакви песни во кафанчето? Цел ден ми е на repeat.
I pak NeОк, фала за дијагнозава.
Ај ев ти друго нешто сега што слушам
... Во МК сум веќе цел месец, уште ли ми го имаш меракот за тепање или ќе пиеме по една јас и ти? Ако имаш ноктче на малото прстче ти плаќаш! А со Стојна јас не идам на собиранка, не сакам да сите останати ја вкусат нашата will they wont they тензија.Mene barem imeto mi sedi vo nikot. Vie mnogu tainstveni ste. Osven Sptim.
Izvini Dambi, moralno bese
I zamisli eden den prajme sobiranka, pustas raka, ta ti veli jas sum Stojna .
Stojna
Koja si be ti cupe.
Aceso de Aceso![]()

Замисли кога ќе остарат овие дечињата со модерни имиња што се. Баба Ина. Дедо Киан.Нашите домашни имиња се стари, посебно моето, али аристократско што би рекол еден кафански член на форумов.
Но моето е модерно во однос на другите. Само сестра ми има често име. Дури и мислам дека имињата, ко оние на моите или пак на старите, нема воопшто да ги гледаме во новите генерации, сем ако некој не ги крсти по родител/баба/дедо. Тоа си е природен тек, многу имиња отишле во заборав. И ќе се појават нови имиња, и тоа е многу јасно. Ама ако внучето ми биде крстено ко таблица од кола, нешто што ќе звучи ко заразна болест, или нешто слично безвезе, ко Ав, татко му ќе го тепам со индиски џандарски стап. И кумот!
Знам дека не си Циганка, убаво име имаш, само те закачам. <3
А не раце, додека не видам нозе, за мене се машки!
Ако бидат влакнести, нема да помогне во идентификацијата.![]()