Kафански муабети

• Креатор на темата Креатор на темата YoucancallmeV
  • Време на започнување Време на започнување
Што знам, после 10 години заедно, ако имало некоја помош од страна, зашто. Подобро весели отколку лојални и у мизерија.
Леле сега ми се исквари цела слика за тебе. Ти ми делуваш на фин дечко. Ама некако со сила се правиш bad boy. :D

Леле сега ми се исквари цела слика за тебе. Ти ми делуваш на фин дечко. Ама некако со сила се правиш bad boy. :D
Не за мене, јас имам проблем со тоа, ми се коси со мојот личен кодекс. А и што ја, имам релативно нова врска со доста помлада девојка, за мене уште некоја година виагра ќе треба за да наваксам на материјалот, кај ќе идам црн ја по друга :D Сакам да кажам, ако веќе некој нема принцип да не вара, ако е на масата таа опција, може и да спаси брак, зашто и мислам дека на мои другари има спасено, а сеа може и жената нашла сервисер, не гарантирам.
Иначе, фин дечко, фин дечко е еден постар малку од мене жена му почина пред едно 6 години, 100% пожртвуван за децата е, се утепува од работа, ама пак е позитивен човек. Го гледам ретко но квалитетно. Е тоа е фин човек, а ја не можам ни на малиот прст да му се фатам, признавам.

Наздравје за муабетот. Со розев пијалок денес, ама мислам дека веќе ме прифативте.
А, не може пијачки од дома! Башка вода да пиеш, како што ти кажаа докторите, а не нешто розево со лимон, цевче и чадорче! :D

@мкд владе, ај наточи му една вода на ВотЧО!

Не за мене, јас имам проблем со тоа, ми се коси со мојот личен кодекс. А и што ја, имам релативно нова врска со доста помлада девојка, за мене уште некоја година виагра ќе треба за да наваксам на материјалот, кај ќе идам црн ја по друга :D Сакам да кажам, ако веќе некој нема принцип да не вара, ако е на масата таа опција, може и да спаси брак, зашто и мислам дека на мои другари има спасено, а сеа може и жената нашла сервисер, не гарантирам.
Иначе, фин дечко, фин дечко е еден постар малку од мене жена му почина пред едно 6 години, 100% пожртвуван за децата е, се утепува од работа, ама пак е позитивен човек. Го гледам ретко но квалитетно. Е тоа е фин човек, а ја не можам ни на малиот прст да му се фатам, признавам.
Владе можеше да биде сервисер, да спасува бракови само некој го излажа да прај феромон максинг.

Владе шала малку, знаеш дека си ми драг.

Цело време лошо збориш за тебе. Немој така. Супер си.

А и што ја, имам релативно нова врска со доста помлада девојка, за мене уште некоја година виагра ќе треба за да наваксам на материјалот, кај ќе идам црн ја по друга
Батка, со вакво размислување единствено што можеш да направиш е да ја натераш женска ти да те изневери, ништо друго. Ајде малку повеќе самодоверба.

Ајде малку музика да пуштиме, многу тивко у кафанава.

More sade pofalni zboroj citam za tebe, djabe kukas. Jas so da recam, najdaleku so stignav e od majka ko praese muabet tamu so nekoj poznanici za decata, kao koj so kako vo zivotot i ko mu rece :
Vladeee, e Vlade samo da mi e ziv i zdrav :D

P.s i mislam gledas deka ne ti otvora linkot, so ke prajme vaka bez muzika. Od doma zvucnik da si dojsume. Ajde vidi tamu zaangaziraj se malce, ne spi zad sankot :sneaky:
Автоматски споено мислење:

А, не може пијачки од дома! Башка вода да пиеш, како што ти кажаа докторите, а не нешто розево со лимон, цевче и чадорче! :D

@мкд владе, ај наточи му една вода на ВотЧО!
Bez da mi prilozi lekarsko za sposobnost za pienje, strogo na pelisterka ke go drzime. Malce mi se greojte, uste toj mi fali na dusa da go nosam. Taman ke se druzite dvata so cedevita , ete ke velime vie deka vozite i zato :D
Автоматски споено мислење:

Владе можеше да биде сервисер, да спасува бракови само некој го излажа да прај феромон максинг.

Владе шала малку, знаеш дека си ми драг.
Znam znam , poznato mi e :cautious:

Последно уредено:
Bez da mi prilozi lekarsko za sposobnost za pienje, strogo na pelisterka ke go drzime. Malce mi se greojte, uste toj mi fali na dusa da go nosam. Taman ke se druzite dvata so cedevita , ete ke velime vie deka vozite i zato.
Па уште Стојна го прашува дали пие алкохол? Е-хе. :D

Во врска со возењето, можам единствено да те возам во количка за малтер, ако сакаш. Нема да ти биде прв пат. :D

Мислам дека сум најнекафанскиот човек на форумов. Седам само во една кафана во парк, затоа што има убав отворен простор. И јадам сендвичи. И си одам. Ниту друштвото ми е по кафани, ресторани, да, сендвичари, да. Никогаш не сме правеле класична кафана, па види ти сега. :D

Мислам дека сум најнекафанскиот човек на форумов. Седам само во една кафана во парк, затоа што има убав отворен простор. И јадам сендвичи. И си одам. Ниту друштвото ми е по кафани, ресторани, да, сендвичари, да. Никогаш не сме правеле класична кафана, па види ти сега.
Значи новиве генерации сте гола вода. Џен-Зи. :facepalm:

Значи новиве генерации сте гола вода. Џен-Зи. :facepalm:
Моиве бумери ти се за кафана, посебно за затворени тераси :)
Литро со литро по човек, а пред тоа 3-4 жолти. Дим како магла у Англија и Шабан у позадина.

Back
На врв Bottom