Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    802
Гледаш со кое куроболие и од висина, ладнокрвно си посматраат? Семчето нивно.
Мислам дека сликата е фејк, ама пак се согласувам со се кажано погоре. Имал добра идеја Адолфо, ама малку фалело да ја исполни.

Мислам дека сликата е фејк, ама пак се согласувам со се кажано погоре. Имал добра идеја Адолфо, ама малку фалело да ја исполни.
Може да е фејк, ама со ништо не се разликува од вистинската состојба. Не за џабе зборам дека во секоја шала има 10% шала. На авторот на сликата и да е АИ од некаде му е идејата :D

мислам дека потрагично е што има некој во Украина секој ден да го обновува ова со измислени бројки од 2022 до сега.

Ако бројките се измислени зошто после 5 години окупаторот сеуште е заглавен во мочуриштата на Донбас а не е околу Киев? :icon_lol:

Ако бројките се измислени зошто после 5 години окупаторот сеуште е заглавен во мочуриштата на Донбас а не е околу Киев? :icon_lol:
Хммм интересна логика, ако беше така зш украинците не ги избркаат русите дур до Москва за да си бидат раат?

Мамата му расплакаа на Киев, туку седат таму кај што седат затоа што после војната мислат тие територии нивни да бидат, немаат интерес да го припојат Киев, да не им џавка западот.
Автоматски споено мислење:

И сеуште во 2026та год постојат дебили што ме прашуваат зошто ги мрзам џусевите.
Што те чуди, се крепи оваа планета земја, барем тоа во денешно време највеќе се гледа.

Хммм интересна логика, ако беше така зш украинците не ги избркаат русите дур до Москва за да си бидат раат?
Ги бркаат секој ден и тоа во ковчези, бар тие кои можат да ги состават.

Мамата му расплакаа на Киев, туку седат таму кај што седат затоа што после војната мислат тие територии нивни да бидат, немаат интерес да го припојат Киев, да не им џавка западот
Ајде бе, а зашто на почетокот од агресијата тргнаа на Киев и тоа со униформи за парада?:D

Ги бркаат секој ден и тоа во ковчези, бар тие кои можат да ги состават.

Ајде бе, а зашто на почетокот од агресијата тргнаа на Киев, и тоа со униформи за парада?:D
Друго беше тогаш, тогаш се залетаа, си поверуваа дека е готово. На денешна дата тоа е затоа што ќе си ги задржат териториите. Или што мислиш, Зелениов ги зеза и сеа ќе им ја сврти од двојка у кец а :D

Друго беше тогаш, тогаш се залетаа, си поверуваа дека е готово. На денешна дата тоа е затоа што ќе си ги задржат териториите. Или што мислиш, Зелениов ги зеза и сеа ќе им ја сврти од двојка у кец а :D
Не не, туку си добија добро по вилица па свиткаа опашка. :icon_mrgr:

Не не, туку си добија добро по вилица па свиткаа опашка. :icon_mrgr:
Ако некој плати тука превисока цена, тоа е Украина. Што му требаше на Зелениот да сака да се бута у НАТО не знам, но си го сјеба народот за сите пари слушајќи ги советите на колонизаторските копилиња.

Ако некој плати тука превисока цена, тоа е Украина. Што му требаше на Зелениот да сака да се бута у НАТО не знам, но си го сјеба народот за сите пари слушајќи ги советите на колонизаторските копилиња.

Зеленски е херој што си ја брани државата и секојдневно неуморно работи, а тоа каде Украина ќе оди не е ничива работа туку суверено внатрешно прашање на Украина.

За потсетување после агресијата Финска и Шведска станаа дел од НАТО, после победата и Украина ќе биде дел.

Зеленски е херој што си ја брани државата и секојдневно неуморно работи, а тоа каде Украина ќе оди не е ничива работа туку суверено внатрешно прашање на Украина.

За потсетување после агресијата Финска и Шведска станаа дел од НАТО, после победата и Украина ќе биде дел.

u pm ja brani... se kandidira i pobedi zosto veti podobri odnosi so rusija. ruskiot mu e majcin jazik, tipot ne znaese ukrainski na pocetokot... on moze samo na klavir da sviri i pere pari, neka mu dadat nekoja dupka u zapaden holivud za da si otvori bar i da zavrsime so cirkuzot.

svedska i finska definitivno go promenija balansot na mok bez niv nato i usa sigurno ke nastradaa. vaka imaat nekoj da gi uspori zlite rusi ako resat da osvojuvaat nebitna zamrznata zemja posto neli nemaat dovolno takva.

Последно уредено:

Точно да, било и прашање на Куба кога сакале Русите таму да стаат нуклеарки. Како заврши таму? Сигурно и ако Мексико реши да влезе во новосоздаден варшавски пакт, Америка ќе им рече, нема гајле така сте решиле, и нема да им влезе ко да нашле нафта кај нив.

Back
На врв Bottom