Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Истина, Вршти, ова некој српско бугарски есперанто користиш :LOL:
Kakov spin od poentata na temata i faktite napisani, brao. Odi sea tamu u stab da sibnes po edna z'ta.

Inace se toa e eden ist jazik. Slovenski, Slavjanski.
Автоматски споено мислење:

Ubavo mu napravile cim baral mito. Ja za Micko se zasekirav, vikam sea i za krediton Madjarski i za vozacot negov ako e rabotava, ama ete mirno moze da spie, barem za ova, a za krediton prpanac.

Да бе тој нарал мито Јанушот не знаел, важи. Него да не има љубомора у приказнава па Мицко да го решава Јанушот по итна постапка. Абе пичка ко што знае да разјебе друштво, ништо.

Да бе тој нарал мито Јанушот не знаел, важи. Него да не има љубомора у приказнава па Мицко да го решава Јанушот по итна постапка. Абе пичка ко што знае да разјебе друштво, ништо.
Pa ocigledno ne znael deka se belezwni, od mnogu gordost coek se precenuva i drugi potcenuva i na kraj go izigrale.

Micko treba da dade odgovor kako u negovata vlada se bara mito, zarem negovata vlada ne bese podobra od onaa na SDS.

Не знам зошто се повеќе се појавуваат вакви ликови и во Србија. Имав блиски роднини од Македонија во Белград. Ниеднаш никој не ме нарекол србин или ми рекол дека сум измислен заедно со Вардарска бановина. Ни во автобус, ни прошетки по Белград.

Нова мода ли е од одредени центри масовен напад врз Македонија (а зад нив да стојат некоја од големите сили или странски прилично јаки служби, не знам.

И Србија и Словенија сум зборел или македонски (прдодавачица каже, причај ти македонски, ја те све разумем) или српски, никаква реакција немало. Дури и во Варшава кога сум идел, повеќе ме разбирале македонски неголи англиски (некои држави се дрва за јазици, макар и збор за обични предмети).

Што станува со Балканот, со славјаните, со православците, не знам. Јаничари ли се на западниот блок и источниот зад Украина, не знам. Се испоизедовме. Па и Украина и Русија се славјани, православци, војна им направија.

Нешто смрди корне, а тоа не е ѓубрето на Шилегов, Данела и Орце.

Последно уредено:
Не знам зошто се повеќе се појавуваат вакви ликови и во Србија. Имав блиски роднини од Македонија во Белград. Ниеднаш никој не ме нарекол србин или ми рекол дека сум измислен заедно со Вардарска бановина. Ни во автобус, ни прошетки по Белград.

Нова мода ли е од одредени центри масовен напад врз Македонија (а зад нив да стојат некоја од големите сили или странски прилично јаки служби, не знам.

И Србија и Словенија сум зборел или македонски (прдодавачица каже, причај ти македонски, ја те све разумем) или српски, никаква реакција немало. Дури и во Варшава кога сум идел, повеќе ме разбирале македонски неголи англиски (некои држави се дрва за јазици, макар и збор за обични предмети).

Што станува со Балканот, со славјаните, со православците, не знам. Јаничари ли се на западниот блок и источниот зад Украина, не знам. Се испоизедовме. Па и Украина и Русија се славјани, православци, војна им направија.

Нешто смрди корне, а тоа не е ѓубрето на Шилегов, Данела и Орце.
Протич е обичен четник, неговиот татко или дедо беше градоначалник на Скопје или негде на друго место за време на српската окупација на Македонија, може до утре да лае, сега си соработува со ЕУ и бугарите и си лае како бесно куче, на крај може само беснило да добие.

Еве ги штити шовинистичките книги на неговите претци дека Македонија е српска

Последно уредено:
Не знам за вас ама јас сум навистна изненаден дека во опкружувањето на Ген Секот има корупција.

Прегледај го приврзокот 486610
Зарем е могуќе у владата на Мицковски да има корупција и мито? Истата онаа влада којашто беше подобра од онаа на СДС? Како бе ова, жити се?

Сега ке мора да го променат наративот: СДС крадеа, они мито и корупција....

Не знам за вас ама јас сум навистна изненаден дека во опкружувањето на Ген Секот има корупција.

Прегледај го приврзокот 486610
Не е корупција во прашање, туку „лобирање за наш чо‘ек„.

Па кога сме веќе на власт, „нашите„ мора да ги вработиме по секоја цена...

Не е корупција во прашање, туку „лобирање за наш чо‘ек„.

Па кога сме веќе на власт, „нашите„ мора да ги вработиме по секоја цена...
ама чим побарал некое евро да даде, ондак е мито

Разликата е што сега корупцијата се процесуира, апси и казнува.
Не е проблем што шоферот се обидел....патем некако нема логика МИТО да дава некој за да биде пожарникар, разбирам за секретер(ка), курир, референт за односи со јавност и такви ли ежилебовски струки

Не е проблем што шоферот се обидел....патем некако нема логика МИТО да дава некој за да биде пожарникар, разбирам за секретер(ка), курир, референт за односи со јавност и такви ли ежилебовски струки
Мито дава и некој што сака да биде џандар. У која држава ти живееш па не знаеш за ова?

Back
На врв Bottom