Ситница што ме нервира

• Креатор на темата Креатор на темата King B
  • Време на започнување Време на започнување
35 godini i se uste ne nauciv da skrsam jajce bez da mi padnat 2-3 sitni parcinja luspa vo omletot.
I ne nauciv ostro da narezam moliv kako sto otsekogas sum sakal bez da mi se skrsi 3-4 pati, i pak nema da bidi ostar ko so sakam.
Uzasno mi zovriva krv i den denes :icon_mrgr:
Молив?
Не е убаво за око, ама е остро. Со скалпел, полека и повисоко почни го. Дело кој треба да е само графит последен полека остри го.
Ние за техничко цртање така остревме, ама тоа беа претежно 3Н и потврди моливи. В моливите се меки и тешко е да го наостриш без да се скрши.
Инаку Н моливите се тврди со повеќе глина, В моливите се меки со повеќе графит. НВ е средно нешто.

Луѓе што стојат преблиску позади тебе на каса. Друже, одјеби и не диши у врат како змај.

И уште смрдат на гадно на ова жешково време.
И тоа во сендвич сум еден пред мене а друг позади мене на каса. :D

Мачињата никогаш не какаат по улица. Само кокошки и џукели.
Ама затоа оставаат гомца по дворови. :)

Само сакав да ја прашам @cholismo дали поред кутрињата има и мачиња? Ама она се прај на тошо, исто како кутрињата кога ќе се искакаат.

Ама затоа оставаат гомца по дворови. :)
Никогаш! Си го закопуваат изметот. Освен ако не ти е цел двор бетониран, па да нема кај да го закопаат.

Кога ќе идам да мочам, после неколку саати седење на стол, и почнува да прска на сите страни и дури понекогаш се формираат две струи и едната оди на 90 степени по што си ја помочувам патиката. :yid:

Кога ќе идам да мочам, после неколку саати седење на стол, и почнува да прска на сите страни и дури понекогаш се формираат две струи и едната оди на 90 степени по што си ја помочувам патиката. :yid:
Особено после долго патување од 10+ саати на автобуско столче.

Не знаев дека седењето има ефект. Знам само дека бев многу разочаран таму некаде во пубертетот кога открив дека за да не се дешава ова мора на секое мочање да го повлекуваш наназад. :pos: Баш викав - што убаво им е на муслиманите и Евреите, вадат и директ мочаат. :pos::pos::pos:

Back
На врв Bottom