Ситница што ме нервира

• Креатор на темата Креатор на темата King B
  • Време на започнување Време на започнување
Na tvoj godini, ko bev detiste de, od izlegvanje direk na rabota odev. Vie nekako mnogu svileni, de ne ste spieni, de cadot vi precel, de alkoholot, vozduhot, bucavata....
Kojznaj od so ste praeni :D
Ние од љубов, вие? Згрешени сте? :D

Фала што мислиш дека сум млада.

Грешка.
Се живее секој ден, а еднаш се умира.
Снупи ;)
Автоматски споено мислење:

Na tvoj godini, ko bev detiste de, od izlegvanje direk na rabota odev. Vie nekako mnogu svileni, de ne ste spieni, de cadot vi precel, de alkoholot, vozduhot, bucavata....
Kojznaj od so ste praeni :D
Да пуштиш некој од денешниве во кафана со музика меѓу 1970 до кај 1990, мислам дека ќе откорне уште на самата маса:pos:
Тоа чад од цигари со нож да сечеш, летаат скара, сифони со сода и смедеревка на големо. И обавезно една тепачка некаде после десет, зошто некој ја гледал жена му;)

Мој те лупи.

Извини вака за годините, ама тоа е. :toe:
Јас мислев дека си ги надраснал тие кумановско-паланечки граџевиски ускочици или она грокчем на коби. Ама изгледа сум се зезнал. Само години си наакал у газот.

Јас мислев дека си ги надраснал тие кумановско-паланечки граџевиски ускочици или она грокчем на коби. Ама изгледа сум се зезнал. Само години си наакал у газот.
Кисел да ти е празот. :icon_mrgr:

Ова ко клетва излезе у пичку матер :pos:. Дај насмејте се, кога ќе не закопаат сите ќе скиселиме.

Кисел да ти е празот. :icon_mrgr:

Ова ко клетва излезе у пичку матер :pos:. Дај насмејте се, кога ќе не закопаат сите ќе скиселиме.
Ако јас сфатив нешто од ова што си пишал, та де.

Не е ситница веќе. Значи, со денови некој што има предност поради годините избира канали на кои течат полчасовни реклами за алое вера и слични културни, забавни и актуелни теми :yid: По пет пати на ден. Тоа или МНП (македонски народни приказни). Што е многу - многу е. Се снима ли нешто друго во ова земја?!
Ок, може и полошо. Турски серии! Е на тоа имам ставено официјална забрана во дневна. :pistoldz: „Тоа“ се гледа во својата соба.

Последно уредено:
35 godini i se uste ne nauciv da skrsam jajce bez da mi padnat 2-3 sitni parcinja luspa vo omletot.
I ne nauciv ostro da narezam moliv kako sto otsekogas sum sakal bez da mi se skrsi 3-4 pati, i pak nema da bidi ostar ko so sakam.
Uzasno mi zovriva krv i den denes :icon_mrgr:

35 godini i se uste ne nauciv da skrsam jajce bez da mi padnat 2-3 sitni parcinja luspa vo omletot.
I ne nauciv ostro da narezam moliv kako sto otsekogas sum sakal bez da mi se skrsi 3-4 pati, i pak nema da bidi ostar ko so sakam.
Uzasno mi zovriva krv i den denes :icon_mrgr:
blago cukni go od ramna povrsina da krcne i otvori go so edna raka. 98% nemas luspa vo omletot.
Molivot narezi go so masinka do maks pa finisiraj go na papir. Zemi kvaliteten moliv ne od onie so skrsen grafit.

blago cukni go od ramna povrsina da krcne i otvori go so edna raka. 98% nemas luspa vo omletot.
Molivot narezi go so masinka do maks pa finisiraj go na papir. Zemi kvaliteten moliv ne od onie so skrsen grafit.
Ostaj go jajceto, nema da go bidi :D

Sto se odnesuva do molivot... Od papir e klasicen cheat-mode.
Rabotava e od prva da bidi, pa makar i da e sranje moliv.

Back
На врв Bottom