Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.802
- Поени од реакции
- 27.268
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам зашо Ливерпул не тргна по овој, таман игра на десна страна, со Баркола ќе ги имаа најдобрите дриблери во лигата.
Ова е толку добро и на место кажано! Треба сам да си ставиш лајк на постов!ЕЈ ПРЕКУ КУР СО ТОЈ АЛВАРЕЗ, СО ПЕДРО ГОНЗАЛЕС И СО ЧОЛИЗМО, ОНАКА ПРЕКУ КУР НЕ ЗАМАРАЈТЕ ВЕЌЕ ДА МУ ЕБАМ СЕ НАЈМИЛО НА ТОЈ ЛИГУШ АЛВАРЕЗ. АУФФФФ ОТЕКОВТЕ ЦЕЛ МЕСЕЦ СО НЕГО, ШУГАВ БУБУЉИЧАВ ПЕДЕР.
Премали се шансите Евертон да му продаде директно играч на Ливерпул. Еве баш последен играч со таков трансфер бил Абел Шавиер во 2002.Не знам зашо Ливерпул не тргна по овој, таман игра на десна страна, со Баркола ќе ги имаа најдобрите дриблери во лигата.
Сега имаат 2 леви крила, а ни едно десно како природна позиција.

Што секоја чест бе треба да ги избркаат од лигава преку кур со трансфериве, натиго дајмиго си праат.Овој две години не играше фудбал ако Челзи навистина го продаде за 90 милиони евра секоја чест
Bitno frchea hehenca pred 2-3 sezoni koga troshea Amerikancive kako ludi na istite proseci, kupuvale predatori so frizuri, ovakvi, onakvi. Sega koga izleze deka go predvidele marketot so cenite i istite igraci gi prodavaat za profit, odma Chelsea nadvor od liga. Klasika kajgana ekspert.Што секоја чест бе треба да ги избркаат од лигава преку кур со трансфериве, натиго дајмиго си праат.