Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам зашо Ливерпул не тргна по овој, таман игра на десна страна, со Баркола ќе ги имаа најдобрите дриблери во лигата.
Сега имаат 2 леви крила, а ни едно десно како природна позиција.

ЕЈ ПРЕКУ КУР СО ТОЈ АЛВАРЕЗ, СО ПЕДРО ГОНЗАЛЕС И СО ЧОЛИЗМО, ОНАКА ПРЕКУ КУР НЕ ЗАМАРАЈТЕ ВЕЌЕ ДА МУ ЕБАМ СЕ НАЈМИЛО НА ТОЈ ЛИГУШ АЛВАРЕЗ. АУФФФФ ОТЕКОВТЕ ЦЕЛ МЕСЕЦ СО НЕГО, ШУГАВ БУБУЉИЧАВ ПЕДЕР.
Ова е толку добро и на место кажано! Треба сам да си ставиш лајк на постов!

Не знам зашо Ливерпул не тргна по овој, таман игра на десна страна, со Баркола ќе ги имаа најдобрите дриблери во лигата.
Сега имаат 2 леви крила, а ни едно десно како природна позиција.
Премали се шансите Евертон да му продаде директно играч на Ливерпул. Еве баш последен играч со таков трансфер бил Абел Шавиер во 2002.

Овој две години не играше фудбал ако Челзи навистина го продаде за 90 милиони евра секоја чест
Што секоја чест бе треба да ги избркаат од лигава преку кур со трансфериве, натиго дајмиго си праат.

Епа не сакаше никој Супер Лига, сеа нека гледаат. Ќе зема Интер 25 милиони што освоил Калчо, а Хал Сити што влегол у Премиер 250 милиони.
Тоа е.

Малиов од дома не го знаат дека е професионален фудбалер Челзи го продаваат за 17 милиони евра.

Што секоја чест бе треба да ги избркаат од лигава преку кур со трансфериве, натиго дајмиго си праат.
Bitno frchea hehenca pred 2-3 sezoni koga troshea Amerikancive kako ludi na istite proseci, kupuvale predatori so frizuri, ovakvi, onakvi. Sega koga izleze deka go predvidele marketot so cenite i istite igraci gi prodavaat za profit, odma Chelsea nadvor od liga. Klasika kajgana ekspert.
Bidi si maz i daj im raka, dali ti se svigja ili ne e druga tema ama napravija majmuni od cela liga :D
Tek denes koga ke go roknat Enzo u City za 120+ milioni funti ke bidat plachki :D

И со Лајпциг мучка се прави, повреден Нкунку го продадоа пред на времето, сега враќаат.

Извлекоа поуки и чколија од времето на Абрамович. Се е тоа еврејска мафија, си играат на ти го дај ми го.

Back
На врв Bottom