Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Ако збориш за денес, сум за. :)
па океј веќе е четврток.. чекам девојкава да ме информира нешо за да можам да се одлучам дали четврток дали петок... го иам глеано филмчето али дома.. у кино викаат 10 пати подобро заради ефектите па ке видиме

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
па океј веќе е четврток.. чекам девојкава да ме информира нешо за да можам да се одлучам дали четврток дали петок... го иам глеано филмчето али дома.. у кино викаат 10 пати подобро заради ефектите па ке видиме
Така е, во кино каде што прикажуваат 3D филмови. Рамстор нема такво кино. ;)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

Глуп и звукот е ефект. У кино е боље него дома. Теее дигимон генерација само знаете да гледате а не да слушате. :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
епа незнам дали у македонијава воопшто има некаде такво кино.. како и да е барем има звучни ефекти ако нишо више а? или нема ли тоа..
абе да си ибеш векот ке ме предомислиш дали да одам или не!

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
епа незнам дали у македонијава воопшто има некаде такво кино.. како и да е барем има звучни ефекти ако нишо више а? или нема ли тоа..
абе да си ибеш векот ке ме предомислиш дали да одам или не!
Да одиш.
Едно е да го глеаш филмот на тв или на компјутер со слушалки на уши, друго е да го глеаш на тооооооооооооооооооооооолкаво платно и да ечи од сегде.
Ич не мисли, да идеш.
Јез да филмот би требало да го гледаме во 3Д, ама пошо неаме таква опрема (а ни дома немаш) ќе се задоволиш со тоа:)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Да одиш.
Едно е да го глеаш филмот на тв или на компјутер со слушалки на уши, друго е да го глеаш на тооооооооооооооооооооооолкаво платно и да ечи од сегде.
Ич не мисли, да идеш.
Јез да филмот би требало да го гледаме во 3Д, ама пошо неаме таква опрема (а ни дома немаш) ќе се задоволиш со тоа:)
Да прашам нешо... ние неаме таква опрема.. бугариве или србиве имаат ли?? и ако имаат у кој град може информација?? ако знаете наравно

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Луѓе доста свршавате на 3Д преку таквото сте ми :)

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
Да прашам нешо... ние неаме таква опрема.. бугариве или србиве имаат ли?? и ако имаат у кој град може информација?? ако знаете наравно
Иаме таква опрема у Gостивар само треба да го чекаме филмот да го донесат од Србија коа ке им заврши тамо (така слушнав) така да ја ќе го чекам на 3D

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Кајганероси ако сакате заедничка една може во петок да дојдете во Папаја на драм и бас да го испоштуваме Гоце ака Сварли ака Точкест.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Вечерва некој за на Бени во Маракана? Околу 12:00 или 12:30 да сме таму.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Кајганероси ако сакате заедничка една може во петок да дојдете во Папаја на драм и бас да го испоштуваме Гоце ака Сварли ака Точкест.
Jaс сум ваљда ин...
други? ај бе малце днб не му шкоди никому :)

Kajgana Shop

На врв Bottom