Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I na docsis i na ftth e isto, 1 kabelКако е поврзувањето кај А1? Еден кабел влегува во станот до модем па од него поврзуваш тв, компјутер, итн?
Eve blisku do bazna ...Ova e combo box 5g?
pa toa e povejke od odlicno iako jas na eden od najeftinite 5g,tel brzinata pod 300 na 5g nikogas ne sum videl , a do bazna ~1000 ,
na podobar telefon iphone nekoj poskap samsung brzinata e sekogas nad 500~1000mbps
Tocno lagi so bradi .......Многу слаба понуда по повод роденденот на А1. Дури нема ни 6 месеци намалена претплата за 50%.Единствена надеж ни останува да го разбие овој дуопол унгарскиот оператор 4ig. Дотогаш не се лажете, не обновувајте договори.
Denes na aplikacijata A1 xplore mk koja ja imam instalirano na tv imaat problem so glasot na kanal 5 i sitel.Tocno lagi so bradi .......
nisto nema ,samo +200 za kombo M ,i za drugite .....
Ja neam kanal5 i telma na istatw aplikscija na desktopDenes na aplikacijata A1 xplore mk koja ja imam instalirano na tv imaat problem so glasot na kanal 5 i sitel.
Ги нема тие два канали на десктоп и на телефон, само на апликацијата за тв ги има.Ja neam kanal5 i telma na istatw aplikscija na desktop
На А1 има 5G за сите корисници.Изгледа пуштиле 5G и за припејд,на другар му стигна СМС во стил ако ви поддржува телефонот 5G може да користите,ова најверојатно дека ја гасат 3G мрежата.
Ќе видиме дали и на Мтел за брзо ќе стават 5G...
Да ама до пред некое време немаше како што знам 5G за припејд или грешка сумНа А1 има 5G за сите корисници.
Почнувајќи од 03.09.2026, А1 има пуштено 5G за сите корисници, до тогаш на припејд имаше супер брз 4G интернет, сега ако си припејд корисник и мобилниот телефон поддржува 5G, можеш веднаш да почнеш да користиш 5G. Брзината на мобилниот интернет зависи од повеќе фактори - особено оддалеченоста од базните станици, моделот на мобилен телефон, покриеноста со мобилна мрежа на твојата локација. Доколку си во град, ќе имаш поголема брзина од некој што живее во населено место, со гасење на 3G мрежата се очекува да се зголеми брзината и покриеноста, со фактот што постоечките фрекфенции на 3G ќе се користат за 5G мрежа.Да ама до пред некое време немаше како што знам 5G за припејд или грешка сум