Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Ивет (оти Едит не знае да пее): Оти Бариста е зафатена најдобро е да ставиме некое заедничко место за чекање (као Пела или негде другде) и да праиме форумџиско истражување по кафулињата (unless anyone knows an excellent place with free space)
Аман бе, Пела!!! Да се мкнеме до Егејска Македонија, за едно кафе? Не заебавај, имаш златен (зелено-кафеав) Вардар овде. :wink:............
Ако не може пред Бариста, ајде тогаш пре ЖУ-ЖУ, со ветување дека нема да ждереме.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Аман бе, Пела!!! Да се мкнеме до Егејска Македонија, за едно кафе? Не заебавај, имаш златен (зелено-кафеав) Вардар овде. :wink:............
Ако не може пред Бариста, ајде тогаш пре ЖУ-ЖУ, со ветување дека нема да ждереме.
Абе дои ти на биљард прво, па после светот е наш*.

*мој и твој, на жените не го дааме.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Окееееј, јас ќе го заменам овој пат Саладин пошто чоеков го снема:).
Значи вака е планот:).
8ипол чекање пред Карма на партизанска, идење на билијард позади универзална, а потоа едно мерачки испиено кафенце во Карма со ремети од билијардот кој како се покажал:).

Ајде пријави се чекаат сеа:).

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Абе дои ти на биљард прво, па после светот е наш*.

*мој и твој, на жените не го дааме.
Ајде, ќе доам, да ја расклатиме масата со стаповите*, а жените ќе ги собираат топките, па после целиот космос ќе го делиме сите.

*ова фигуративно, епитетско-компаративно е кажано

Ја го Сашо, т.е ја, пишах. :)

M

marsovka

Гостин
Дига два прста

Ја,ја, ја доаѓам

Наеднаш сите откажуваатимаат нешто работа

зоЖто......:nesum:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
Окееееј, јас ќе го заменам овој пат Саладин пошто чоеков го снема:).
Значи вака е планот:).
8ипол чекање пред Карма на партизанска, идење на билијард позади универзална, а потоа едно мерачки испиено кафенце во Карма со ремети од билијардот кој како се покажал:).

How dare you, you, you... brute :дига нос:

However... Дигам два папци. BTW куде се наоѓа ова Карма? Точна местоположба се бара.

P.S.3 (со дрмачки џојстик): Кој сфе долази?

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
How dare you, you, you... brute :дига нос:

However... Дигам два папци. BTW куде се наоѓа ова Карма? Точна местоположба се бара.

P.S.3 (со дрмачки џојстик): Кој сфе долази?
Карма се наоѓа на Партизанска, лево од Универзална сала, на ќош е ќе ја забележиш:)Инаку се` уште чекаме пријави, до 8 негде да се имаме собрано да се прерачунаме кои сме.

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Ај мајт кам иф ју донт хејт ми енд мај бед карма.
:)

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
скопјани дај вечер ( сабота вечер :)) организирајте нешо некоја собиранка а.к.а. пиенка на пивофестот :):) you can count me in of course :pipi:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
скопјани дај вечер ( сабота вечер :)) организирајте нешо некоја собиранка а.к.а. пиенка на пивофестот :):) you can count me in of course :pipi:
Па ние до сега дремевме на пиволенд во Lounge тоа горе што е со убавите такви како кревети што се не знам како да ги наречам ама удобни беа хахахаха, утре пак изгледа :D помини таму ќе сме најверојатно

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Па ние до сега дремевме на пиволенд во Lounge тоа горе што е со убавите такви како кревети што се не знам како да ги наречам ама удобни беа хахахаха, утре пак изгледа :D помини таму ќе сме најверојатно
ќе ве барам обавезно :) , утре ќе пробам да дојдам до интернет па зборниме за подетални информации :):)

Kajgana Shop

На врв Bottom