- Член од
- 16 јули 2021
- Мислења
- 1.326
- Поени од реакции
- 2.578
Едно време даваа моми од Пустец за деца од фамилија, што ќе им понудат штогоде нормален живот, не знам веќе дали е така.За болдираното може и за мене да побарате.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едно време даваа моми од Пустец за деца од фамилија, што ќе им понудат штогоде нормален живот, не знам веќе дали е така.За болдираното може и за мене да побарате.![]()
Едно време даваа моми од Пустец за деца од фамилија, што ќе им понудат штогоде нормален живот, не знам веќе дали е така.
Тргнав да читам. Дали сериозно 7 страни праевте муабет за еКспресо?
Од еКспресо, само фреддо еКспересо пијам иначе,
Не до 11, владе ќе проба да ја влече до 100+ страници, ако му дозволат. Доста добар трол-рибар е владе, признавам.Не сакам од таму.
Автоматски споено мислење:
Сега сме стигнати до 11 страница.
Јас не сум по кафе, нитупо еспресо/ експресо, макијато, салеп и слични напитоци.
Какао и капучино, и понекогаш топла чоколада за мене.
Се' што ти треба за долга дискусија е да вовлечеш некое женско од форумов во расправа.Не до 11, владе ќе проба да ја влече до 100+ страници, ако му дозволат. Доста добар трол-рибар е владе, признавам.
Умирам од желба да знам шо работи и како му се одвива секојдневието штом има време за вакви теми да отвора.Не до 11, владе ќе проба да ја влече до 100+ страници, ако му дозволат. Доста добар трол-рибар е владе, признавам.
Ama i jas kako sum te trefnal tamu, sam se gordeam so sebeУмирам од желба да знам шо работи и како му се одвива секојдневието штом има време за вакви теми да отвора.
Макар во темата како ги замислувате членовите прилично сум сигурна дека го погодив.

Ништо не можиш ти да образоваш од проста причина што од книги само Зоки Поки си ја прочитал како мал, дури и тоа е дискутабилноAma i jas kako sum te trefnal tamu, sam se gordeam so sebe
I so mu fali na temata, ete te obrazovavme malce, podnauci nesto. Utre ke padnis na muabet so nekoj, nema gluposti da treskas, da se rezilis
I kakva vrska ima moeto vreme so temata. Ako imam vreme imam, i za seriozni temi kako ovaa i za seir trganje.
Patem receno na odmor sum, ete i taa misterija ti ja razresiv
Drugo so te interesira ?

Oti kaj treba da bidam za da dremam na kajgana ?Ништо не можиш ти да образоваш од проста причина што од книги само Зоки Поки си ја прочитал како мал, дури и тоа е дискутабилно
На одмор и на кајгана дремиш, абе оди таму![]()

Duri ne se krsat forumskite pravila, ne gedam pricina da zamri.Не до 11, владе ќе проба да ја влече до 100+ страници, ако му дозволат. Доста добар трол-рибар е владе, признавам.

Ne bilo koe zensko, ne odi toa bas taka. A i ne mora bas zensko. Fenel treba darba da imas za toa, da razvies diskusija, ne e to tuku takaСе' што ти треба за долга дискусија е да вовлечеш некое женско од форумов во расправа.
Не ти гинат бар 50 страници. Чолка со оној тролот од Фарса за Алварез 2 месеци балони ги направија. Па сега есапи.
Макар што мислам дека ова ќе згасне порано.
.
Zosto k e izostaveno o ti bogu na kelnerite ?Јас не сум давал на тие што викале експресо
Дошло и до викање и расправии
„За мои пари како сакам ќе викам“
Иди твоите пари дај ги на Битпазар и на Чаирчанка, тука културно ќе нарачуваш, не ко ш.и.птар на батерии
Најтрагично е што само ш.и.птари со корења од планина вака нарачуваат.
И секако наши неписмени кои не сфаќаат зошто к-то е изоставено
За да прашаш и пак да не знаешZosto k e izostaveno o ti bogu na kelnerite ?
Oti be jas umren ?Kaјгана форум, 2066 година.
На Злате му пораснало коса, на Ејсид не, Чолка ја дочека првата ЛШ со Атлетико, Фенел е најстариот Македонец, Зурла е најден замрзнат на Антартик, Боди е астрално телепортиран на Каилаш планина, Византиски победи на Евровизија, Рон е сеуште у детска, Владе е закопан тука негде подоле у нивите кај што живее(тутун почнал да вирее таму), СкаМанијак е сеуште бараба, Костиќ уште замара со лирикси од Бурџ Калифа и Ајс Нигрутин.
Младите на форум дискутираат дали Драа или Драга Кајгана е правилно.

Ти си умрен уште у 2047, ама 2066 прф пат те спомнале , цитирано на форум.Oti be jas umren ?![]()