Експресо е правилно. Строго се пие со јако шмркање, ушните тапанчиња да им пукнат на сите во радиус од 5м.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ронче, јако потенцирање на 137 ајкју и повторување на " не сум луд", наведуваат да се замисли човек.
Само сељаци неписмени го викаат така.
И јас така знам затоа го спомнав тој муабет, не ми е од ракав. И старите така викаат едно еКспресоЕкспресо бе.Само сељаци неписмени го викаат така.
Инаку, не знам дали знаете како го викаат еспресото во Тето'о?
Кафе.
Озбилен сум, не се заебавам. Тетовчани имаат кафе, американо, макијато, капучино, лате... Ама ете си нашле прост начин како да го решат проблемот на владе.
ама нив му е простеноКоја е границата за дозвола и прочка?И јас така знам затоа го спомнав тој муабет, не ми е од ракав. И старите така викаат едно еКспресоама нив му е простено

На постари се му е опростено шта се тиче мениКоја е границата за дозвола и прочка?![]()
Слабост ми се, што да правамPoleka, ne prskaj do tolku.Експресо бе.Само сељаци неписмени го викаат така.

Во мени како ти го пиши ? Еспресо или еКспресо ? Или таму кај шо одиш нема мени ?Poleka, ne prskaj do tolku.
Jas pak obratno imam zaprimeteno, samo iskompleksirani pokondureni seljaci se trudat da zvucat otmeno, kao vidi znam espreso da recam, isto ko italjanite![]()
Colke nemas ti kapacitet za vakvi muabeti. Odi citaj wikipedija ziti meneВо мени како ти го пиши ? Еспресо или еКспресо ? Или таму кај шо одиш нема мени ?

Што се тиче мене треба.На постари се му е опростено шта се тиче мениСлабост ми се, што да правам
Кажи де, како ти пиши во менито ? Или и тие се покондурени сељаци, не им текнало еКспресо да го пишат. Ти објаснам членот зошто е еспресо, еспресо.Colke nemas ti kapacitet za vakvi muabeti. Odi citaj wikipedija ziti mene![]()
Владе, ти во селото во кафаната кај Мица можеш ако сакаш и ко тетовчани да си го викаш, просто, „кафе“. Јазикот, од друга страна, си има свои правила, а според нашите правила, странските зборови не се преведуваат на македонски или не се пишуваат во друга варијанта (освен некои, останати по традиција). Затоа од италијанското espresso кај што нема буква К, преминало во македонското еспресо. Толку е просто.Poleka, ne prskaj do tolku.
Jas pak obratno imam zaprimeteno, samo iskompleksirani pokondureni seljaci se trudat da zvucat otmeno, kao vidi znam espreso da recam, isto ko italjanite![]()
Ко грав.