La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Тоа е да разбие малер од повреди. :pos:

Сега личи на онаа фудбалеркана од Америка со розева коса што јадеше гомна за нееднаквоста во платите кај мажите и жените.

200.gif

Личи и на бабичка што ја има згрешено нијансата :D

Ќе видите вие среда шо ќе биди, Алварез матер ќе му еби на Чоло, Средата

На пријателски натпревар... :icon_lol:

Нека не те изненадува. Дел од годинашната тактика на Мурињо е сите прикателски натпревари да се третираат како вистински.

Тренинзите им се максимално напнати исто така. По секој тренинг задолжителен заеднички ручек.

Разгалени ни се дечињата, па моравме да го вратиме Жозе да ги построи малку.

@Pedro Gonzalez Ќе го тагнував Соно Интериста да те банира како што се договоривме на кладбата ама после размислив дека поголема казна ќе ти е да ме трпиш тука цела сезона, денот кога ќе ве пенетрира пак Алварез се надевам ќе се угушиш во мрсулите сопствени а јас ќе ти помогнам да го колниш овој ден кога не те банираа на форумов :backa:

@Pedro Gonzalez Ќе го тагнував Соно Интериста да те банира како што се договоривме на кладбата ама после размислив дека поголема казна ќе ти е да ме трпиш тука цела сезона, денот кога ќе ве пенетрира пак Алварез се надевам ќе се угушиш во мрсулите сопствени а јас ќе ти помогнам да го колниш овој ден кога не те банираа на форумов :backa:
Чолке венчај ме !
И фала ти што ќе ми го приредиш тоа задоволство да читам шизофренични филево- даворски реферати :love:

Back
На врв Bottom