300 den. za spakuvano Lajno.

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.645
Поени од реакции
15.574
Локација
Skopje
Lugeto tuka imaat mnogu pari,premnogu , eve zosto mislam taka.
Vcera na panagur do mene eden prodavac gi imase izlozeno ovie LAJNA.Слика2501[1].jpgСлика2502[1].jpgСлика2505[2].jpg po cena za edno pakuvano LAJNO 300 den.za tie pari na moja tezga mozea da dobijat eden sesir 100 den,topka 50 den. naocari za sonce 50 den i guma za plivanje 100 den = 300 den. no cel den dadov samo eden sesir i edni naocari.A komsijata rasturi so onie LAJNA, toa bilo vo podem, toa ima ona dete mora da go imam i jas,mamo kupimi LAJNO...da mi izvinite mene poveke mi lici na cic...ta na baba Velika na koja kerkite i se od lani vo penzija.Kolku treba da imas pari pa da kupis vakvo nesto.O KAKO JE LEPO BITI GLUB>

Vcera na panagur do mene eden prodavac gi imase izlozeno ovie LAJNA.Прегледај го приврзокот 484586Прегледај го приврзокот 484587Прегледај го приврзокот 484588 po cena za edno pakuvano LAJNO 300 den.za tie pari na moja tezga mozea da dobijat eden sesir 100 den,topka 50 den. naocari za sonce 50 den i guma za plivanje 100 den = 300 den. no cel den dadov samo eden sesir i edni naocari.A komsijata rasturi so onie LAJNA, toa bilo vo podem, toa ima ona dete mora da go imam i jas,mamo kupimi LAJNO...da mi izvinite mene poveke mi lici na cic...ta na baba Velika na koja kerkite i se od lani vo penzija.Kolku treba da imas pari pa da kupis vakvo nesto.O KAKO JE LEPO BITI GLUB>
НЕ те бидува за трговија

Vcera na panagur do mene eden prodavac gi imase izlozeno ovie LAJNA.Прегледај го приврзокот 484586Прегледај го приврзокот 484587Прегледај го приврзокот 484588 po cena za edno pakuvano LAJNO 300 den.za tie pari na moja tezga mozea da dobijat eden sesir 100 den,topka 50 den. naocari za sonce 50 den i guma za plivanje 100 den = 300 den. no cel den dadov samo eden sesir i edni naocari.A komsijata rasturi so onie LAJNA, toa bilo vo podem, toa ima ona dete mora da go imam i jas,mamo kupimi LAJNO...da mi izvinite mene poveke mi lici na cic...ta na baba Velika na koja kerkite i se od lani vo penzija.Kolku treba da imas pari pa da kupis vakvo nesto.O KAKO JE LEPO BITI GLUB>
Овие на панаѓурот пред некој ден кај мене Германија ги купи внук ми за по 1€ парче. Кај нас 300ки :pos:

Dedo Anco, se sekavam lani ili preklani na Pantele isto se zalese na tie kuklite Labubu deka rasturile so prodazba a ti nisto ne si prodal, ocigledno treba da smenis pristap i da znaes sto sakaat decata, a obicno se gluposti toa.

Најмногу ме смее помислата го гледаш детево како вришти "мамо, купи ми Лајно“. :pos: До лани Лабубу, сега Лајна… децава не знаат што сакаат, а најсмешно е што ако едно дете го има, другото одма „мамо, и јас морам да имам“. За 300 денари барем порано ќе купеше нешто што стварно ќе го користи, сега плаќаш 300 денари за да не биде детето единствено во маало без пластично Лајно и да не се дрецка од земја :pos:

Најмногу ме смее помислата го гледаш детево како вришти "мамо, купи ми Лајно“. :pos: До лани Лабубу, сега Лајна… децава не знаат што сакаат, а најсмешно е што ако едно дете го има, другото одма „мамо, и јас морам да имам“. За 300 денари барем порано ќе купеше нешто што стварно ќе го користи, сега плаќаш 300 денари за да не биде детето единствено во маало без пластично Лајно и да не се дрецка од земја :pos:
a na tezga nemav lajna,ama imav original fudbalska topka crvena so makedonski znaminja na nekolku mesta i ime Makedonija,,,cel den samo edna topka -fudbal prodadov po sita taa cena za 300 den. Mi ja zema zena sto ke ja praka topkata za Avstralija pa ja izdisivme. EJ za 300 denari ne mu kupuva na vnukot fudbal tuku edno lajno smrdeno.O KAKO JE LEPO BITI GLUB>

Ovie lajna se hit od letovo i site trgovci uvoznici na igracki od Kina gi uvezuvaat. Ko sto pisa kolegava nad mene treba da pratis trend, a momentalno lajna se vo moda.

a na tezga nemav lajna,ama imav original fudbalska topka crvena so makedonski znaminja na nekolku mesta i ime Makedonija,,,cel den samo edna topka -fudbal prodadov po sita taa cena za 300 den. Mi ja zema zena sto ke ja praka topkata za Avstralija pa ja izdisivme. EJ za 300 denari ne mu kupuva na vnukot fudbal tuku edno lajno smrdeno.O KAKO JE LEPO BITI GLUB>
Продавај го истото и ти, за да му земеш маркет на останатите може ти да ги продаваш за 300 денари плус гратис капа/топка/пешкир. Луѓето што се на одмор или по евенти не гледаат за вредност, туку плескаат пари за глупости.

Добродојде назад Анчо и баш ми е ќеиф што те читам. Топ пост у свој стил како во старите добри времиња! :tvg:

Back
На врв Bottom