- Член од
- 16 јули 2021
- Мислења
- 1.296
- Поени од реакции
- 2.506
Абе не многу шмекај млади мамички да не дојде и младиот татичкоНе бе, тамам работа.. им дал Господ очи..
плус има и млади мамички на кои им враќам "шмек" ако ме бендисаат![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе не многу шмекај млади мамички да не дојде и младиот татичкоНе бе, тамам работа.. им дал Господ очи..
плус има и млади мамички на кои им враќам "шмек" ако ме бендисаат![]()

Не треба да и забранам, ако некоја сака да продолжи да си бара следна прилика, кој сум јас да ја сопрам? Ќе и раскинеш и ќе си продолжиш натака. Зошто да прифатам некоја со начин на живот со кој што не се согласувам?Ете потфаќаш и тоа што го пишав. Значи ок е да е туѓата ќерка, девојка, жена, но не и мојата. Плус ако според тебе тоа е океј, зашто би имало момент кога треба да се запре со нешто што е океј? Според мене дури би направило проблем во врската ако ти си ја засвиѓал кога имала фак ми облека и слики и сега да и забраниш, ако ете она сама не запира. Излегува дека не ја прифаќаш со нејзиниот стил на живот и изразување.
Ете @Aceso убаво одговори. Едното е твој избор, другото е ситуација во која си се нашол.А што е различно онлајн вниманието од тоа на плажата? Како го спречуваш тоа тоа внимание кое треба да иде само од тебе, треба да знае дека не смее ни бикини ни плажа?
Mozi na samohrani majki misleseАбе не многу шмекај млади мамички да не дојде и младиот татичко![]()

Ги има доста и сами со дете/деца дојдени..Mozi na samohrani majki mislese![]()

Уште се модерни спидо гаќите?прасици и постари дами на базен ме загледуваат во спидо гаќици
Ако не ти се закачи ск Јонсеј зшто бш она да бида црна па ете.Можеби ние жените на форумов треба да имаме обична боја на аватар. Пример ја ќе бидам црвена. Бијонс црна. Дарлинг може тегет. Чолизмо нека биде жолта. Итн.
Професионална деформација..Уште се модерни спидо гаќите?

Во право си, но јас зашто се фатив за голотијата/облеката и да се забрани. И јас сум загледувал и тоа не малку, и тоа до што води, отклучува примални чувства во мажите, т.е. ко што викаш истото го збориме, да, ама повеќето луѓе коа ја отворив темата не се согласуваат, за ко што потврдуваш на крај, многу нормално дека за секој е ок кога не е во неговиот двор таа ситуација. Тоа што ја сум бил ок девојка ми топлес да се сонча гарантирам дека 99% од мажите тука нема да го дозволат на жена во нивниот живот иако првично се исмејуваа демек сум бил конзервативен и верник, а они демек отворени и модерни. И точно, не можеш да забраниш флерт и да збори, ама тоа внимание секогаш е на многу помала пропорција од тоа да провоцира визуелно, т.е. да замрда со опашката. Ако флертува, може да флертува со 1-2, иначе ризикува брендирање радодајка, ако се фрла на секое машко ризикува брендирање курва, ама ако она „наивно“ си се слика и си тверка у вручи панталони у дискач, не е она крива што ти си пришол нели? Или што си и пишал. А онлајн е уште поголемо вниманието, затоа за да не се навлекуваат мажи на блудни мисли, и да се намали ризикот од изневери, забрануваш таква облека. Дека ако сака да се рока, може, да, ама и ставаш дополнителни препреки така.Не треба да и забранам, ако некоја сака да продолжи да си бара следна прилика, кој сум јас да ја сопрам? Ќе и раскинеш и ќе си продолжиш натака. Зошто да прифатам некоја со начин на живот со кој што не се согласувам?
Муабетиве се вртат во круг, а на крајот сите истото го збориме (ко на сите теми). Не се сите жени курви и не се сите жени светици. Имаш распон од 0 до 100. Ти се фокусираш на есктремот и го дискутираш како да е просек.
Ако една жена сака внимание, нема да бира начин да го добие. Еве ќе забраниш облека ама ќе забраниш флерт? Ќе и забраниш да збори со колеги/комшии/другари итн?
Не брате, курва си е курва без разлика на тоа какви слики става на инста.
А ако ти се дигне и ти е голем, ке ти стои уз тело од кук до рамо како реденик куршуми на Јордан Пиперката.Професионална деформација..
плус тесен крој се, во газот ми се пикаат додека пливам![]()

После оваа реклама, гарант добивам пп од некоја од дамиве тукаА ако ти се дигне и ти е голем, ке ти стои уз тело од кук до рамо како реденик куршуми на Јордан Пиперката.
![]()

Ако ти појде со дамите ке те ребрендирамо и ке ти га сменимо никнејм у Спидо Везенката.После оваа реклама, гарант добивам пп од некоја од дамиве тука![]()
Damive tuka vo momentot posle reklamataПосле оваа реклама, гарант добивам пп од некоја од дамиве тука![]()

Многу некако convenient таа "безизлезната ситуација" во која се нашла. Не знаела кај иде? Не е врзана за чадорот. Нејзин избор може да биде да стане да си отиде или воопшто да не отиде некаде кај ќе ја зјапаат, или да си натегне бурка за да не продолжи непочитувањето кон тебе. Машко внимание е машко внимание, дали со слајдање на стори или дур отишла до соба, некој може да проба да слајдне сеедно бидејќи она постои во состојба бикини. И ако бикините се поканата, не може да биде само ситуација во која се нашла. Мислам дека социјалната мрежа ве плаши бидејќи на оган топлес девојка на плажа ретко и колку ќе пробат во споредба со инста.Ете @Aceso убаво одговори. Едното е твој избор, другото е ситуација во која си се нашол.
затоа за да не се навлекуваат мажи на блудни мисли, и да се намали ризикот од изневери, забрануваш таква облека. Дека ако сака да се рока, може, да, ама и ставаш дополнителни препреки така.