Arena Sport - спортски пакет тв канали

• Креатор на темата Креатор на темата nikola3103
  • Време на започнување Време на започнување
ТВ програмата ќе ја сменат еднаш во неделата или еве два пати нека е и не чепкаат после. Нормално е да има промени на термини на настаните , али можат и апдејти да праат на програмата. Немаше да знам финалето ракомет кадети дека ќе го даваат да не ми искочеше вест на фејсбук.

Најавуваат на арена м2 пренос од децата до 18 год Македонија - Израел ракомет , а место тоа добивме мотогп трка на М2 и на М3 ракомет од пред 6 дена.
Аматеризам на највисоко ниво, и онај Тони со наочарите ке плачи после оти се плука.
Е ќе се плука оти заслужвате.

Најбитниот натпревар не го дадоа, класичен македонски очај.

Многу непрофесионално, очигледно имаат проблем со планирање т.е недостаток на коментатори. Сепак не е оправдување затоа што утрово објавија на ФБ дека ќе има пренос, иако на нивната страна никаде не пишуваше дека ќе има пренос. Нешто тука не штима.

Автоматски споено мислење:

Значи Словенија и Хрватска ги губат битките? Ништо чудно и затоа да влегле во македонскиот пазар.

Дали воопшто некоја друга тв врши пренос од ракометот, бидејќи нема ни на спрските ни на хрватските Арени.

Значи Словенија и Хрватска ги губат битките? Ништо чудно и затоа да влегле во македонскиот пазар.
Изгледа не ги знаете приликите доволно и само си пишите од памет.Кога Телеком Србија го купија Спортклуб за Србија Босна Црна гора и Македонија кажаја дека се повлекуваат од Хрватска и Словенија односно како им завршуваат правата за одредена лига нема да конкурираат за продолжување на истата.

Драган Николовски коментира или ми се чини? Не е тој во мрт?

Изгледа не ги знаете приликите доволно и само си пишите од памет.Кога Телеком Србија го купија Спортклуб за Србија Босна Црна гора и Македонија кажаја дека се повлекуваат од Хрватска и Словенија односно како им завршуваат правата за одредена лига нема да конкурираат за продолжување на истата.
Не го купија Sport klub Србија туку само им ги купија правата за емитување.

Може за вчера да дискутираме, денеска им се средени тие работи.

Прегледај го приврзокот 484523
Прегледај го приврзокот 484524
Истите Arena Sport ги корости и кога пренесуваат српски фудбал само боите се други.

Поинтересни се тие со логоата од клубовите.

Центарудар?
Удар од центарот. :P

Поим немам бе, отворив толковен, имаше други објасувања за шут, како градежен отпад, на пример, а не најдов такво поврзано со фудбал. А некако и логично е да нема, ептен е препишано од англиски: shoot. Ама од кај да знам, не сум јас лингвист (јазичар). ;)

Back
На врв Bottom