Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа заборавиле да му кажат на Чоло дека Понеделник ќе му кажи Алварез дека во Барса сака
Ах бе Стефи бе, 15 пати вртиме во круг со тебе.
Сите се свесни дека ќе си замине, што очекуваше да каже на пресов?
Забораваш дека бела боја му е кожата и дека е многу поголем професионалец за разлика од други фудбалери.

Еве нема да ти реплицирам повеќе ништо на темава бидејќи цитрони ќе ги направиме за сите други членови знаејќи сите дека ти сакаш секогаш
ама баш секогаш сакаш да го имаш последниот збор.
Ќе се читаме понеделник а јас си стојам на кладбата, уживај во твоите последни денови на форумов.:ROFLMAO:

Ах бе Стефи бе, 15 пати вртиме во круг со тебе.
Сите се свесни дека ќе си замине, што очекуваше да каже на пресов?
Забораваш дека бела боја му е кожата и дека е многу поголем професионалец за разлика од други фудбалери.

Еве нема да ти реплицирам повеќе ништо на темава бидејќи цитрони ќе ги направиме за сите други членови знаејќи сите дека ти сакаш секогаш
ама баш секогаш сакаш да го имаш последниот збор.
Ќе се читаме понеделник а јас си стојам на кладбата, уживај во твоите последни денови на форумов.:ROFLMAO:
Не знам шо сакаш поќе за да сфатиш дека не доаѓа Алварез кај вас, барем не оваа сезона. Претседателот излезе, тренерот излезе, буквално сите од Атлетико од чистачи до газди кажаа отсечно дека не го пуштаат и ти ми викаш дека сите се свесни дека ќе замине, кој се тие сите, ти и Филе топки ?

Што толку лошо виде сељачаната од Барселона во Тер Штеген што волку се радуваат на негово заминување? Најдобар играч ви беше 10 сезони..

Го ставија намерно како 3 голман само за да кењаат дека бил пијавица и да форсираат трансфер.

Што толку лошо виде сељачаната од Барселона во Тер Штеген што волку се радуваат на негово заминување? Најдобар играч ви беше 10 сезони..

Го ставија намерно како 3 голман само за да кењаат дека бил пијавица и да форсираат трансфер.
Затоа што кога дојде во клубот се лутеше кога делеа минутажа со Браво. Браво го продадоа за он да брани фул.
Сега кога он беше повеќе повреден отколку што бранеше, Барса реши да го земе Гарсија и он се налути.
Германски инает, беше спремен никаде да не потпише и да е 3ти голман само да не му се намали платата. Сега отиде у Ајакс на позајмица и Барса му плаќа 90% од платата.

Многу епитети разделуваш, без да знаеш навистина зошто “сељачаната” не го сака.

Нели имаше и семејни проблеми со сопругата Штеген, во хотел живееше извесно време, ја фатил кај шо изневерува, па депресии ова она

Нели имаше и семејни проблеми со сопругата Штеген, во хотел живееше извесно време, ја фатил кај шо изневерува, па депресии ова она
Тоа башка, му се погоди заедно со повредата и беше свесен дека нема да брани на СП и пропадна скроз.

Не беше овој трансфер на Феран готов уште пред светското? Ја мислев овој со ПСЖ више на подготовки е

Оти е дабетер крлеж од де Јонг.

Штеген после повредата неможеше да прифати дека не е повеќе истиот, еден куп трансфер опции одби. Потоа ја фати жената на туѓ кур, неможеше инаетот со неа да го води по судови и удри по Барса.

Сега е на позајмица во Ајакс со 300к неделна плата од кои Барса покрива 90%. Пак добро му стори Лапорта барем игра, да бев јас ни на клупа немаше да го ставам, само тренинг и дома.

Штеген после повредата неможеше да прифати дека не е повеќе истиот, еден куп трансфер опции одби. Потоа ја фати жената на туѓ кур, неможеше инаетот со неа да го води по судови и удри по Барса.

Сега е на позајмица во Ајакс со 300к неделна плата од кои Барса покрива 90%. Пак добро му стори Лапорта барем игра, да бев јас ни на клупа немаше да го ставам, само тренинг и дома.
Затоа треба балкански менталитет. Жената го изневерува два -три шамари и ја враќаш на фабричко, ако продужи назад кај мајка и . Шефот - тренерот ти сере го тераш у пичку матер со "ima ja kaj da branam, cela evropa me bara" и се пичкарате пред 25 играчи и 15 луѓе од стручен штаб. Депресии зашто не го викнале на светско...
Кажи дека тоа е промигрантски заговор за црнци да бранат. Викни 2 курви од инста или онлифенс и договори си одмор на некое монденско летувалиште. Напрај се Грилиш у Тенерифе и Михајловиќ на селска слава од алкохол.
Само позитивно и ќе види како сите ќе му ќутат.

Хаха, каков лик е братов Ska... почнав да го читам и само што ќе му се сипев за насилство врз жени:
два -три шамари и ја враќаш на фабричко,

видов дека братот ладно ја продолжил реченицата вака:

ако продужи назад кај мајка и

И сега не знам што е полошо, дали тоа што сака да ја шамара или тоа што би и простил ама следниот пат ќе ја прател кај мајка и :pos: :pos: :pos:

Back
На врв Bottom