мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 23.034
- Поени од реакции
- 30.074
Na koja strana potocnoВсушност Ана и Вронски спијат заедни уште во првата третина од книгата.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Na koja strana potocnoВсушност Ана и Вронски спијат заедни уште во првата третина од книгата.![]()

Vlade neli ti e rano za rakija?Sega ti mozis da negiras i da se inaetis do utre sabajle ako sakas, no ako navlezis malce podlaboko i podaleku ( od biblijata ), da recime vo evolucijata mnogu raboti ke ti stanat pologicni. Isto potpolno razumno ke ti stani oti iako znaes deka nekoj e svaleriste, pak ke se zaletas po nego, kako i mnogu drugi pred tebe otkolki po nekoj koj samo majkami go saka, nasproti tuka reklamite so gi davate zeni majki kralici. Jbg svaleriste e steknata titula, ne e nasledna, a za ja steknis ima samo eden nacin i nikako poinaku.
Pak ke ti recam instiktot zaebana rabota e, potsvesno toj si raboti, si go negirala ti toa ili ne.
Руските писатели одувек имале добри дела.У средно ми е читана.. сум изумил, прости
Ама таа постапка кај Толстој завршува со нејзино фрлање под воз.
Денешниве жени баш и немаат достоинство (морал, памет), па ќе мора возот на животот, теретен со 40 вагони џгура товарен, да ги удри на некој премин кога не очекуваат...
Во основа книгата е сеуште актуелна, и засекогаш ќе биде..
Само слабо поуки вадат жениве нешто.. а ете Толстој им кажа за возот![]()
Kapka se nemam napieno, ne ne ostavale na rabota, mnogu gluposti sme praeleVlade neli ti e rano za rakija?

Мене ми е омилена книга. Форевер.У средно ми е читана.. сум изумил, прости
Ама таа постапка кај Толстој завршува со нејзино фрлање под воз.
Денешниве жени баш и немаат достоинство (морал, памет), па ќе мора возот на животот, теретен со 40 вагони џгура товарен, да ги удри на некој премин кога не очекуваат...
Во основа книгата е сеуште актуелна, и засекогаш ќе биде..
Само слабо поуки вадат жениве нешто.. а ете Толстој им кажа за возот![]()
Некаде меѓу 160-200.Na koja strana potocno![]()
![]()
Не тера на секс, душата и енергијата ми ја зема и мислам на нејзе цел ден. Ете ја прашав @Darling духовно да ме упати и ми се посра со Милан Тарот. Еднаш ќе бидеш искрен и мики тарот ти лепат.Ако не можеш да ја ќариш, ондак три пути на ден измавај го.![]()
40 strani ja sramel prviot pat ?Некаде меѓу 160-200.

Мики Тарот, беше оној гурни прст у дупе?Не тера на секс, душата и енергијата ми ја зема и мислам на нејзе цел ден. Ете ја прашав @Darling духовно да ме упати и ми се посра со Милан Тарот. Еднаш ќе бидеш искрен и мики тарот ти лепат.

Imam citano nesto za kromanjonci, vikaat izumreni se ama shoznam, ponekogas ko so niv da razgovaramKapka se nemam napieno, ne ne ostavale na rabota, mnogu gluposti sme praele
Oti, so ne ti e jasno. Za tebe evolucijata kaj Adam i Eva ti pocnuva ?
To objasnuva mnogu raboti![]()
I jas dobivam vpecatok ko da sum na direktna linija so nekoj zenski manastir pa ne se zalam.Imam citano nesto za kromanjonci, vikaat izumreni se ama shoznam, ponekogas ko so niv da razgovaram
Nasite srodni vidovi se site umreni.I jas dobivam vpecatok ko da sum na direktna linija so nekoj zenski manastir pa ne se zalam.
Ok, naizgled zaminavme od temata pa da pojasnam. Ti bi da se kaznuva neverstvo kaj vid koj po priroda e promiskuiteten. Naucno gledano, nie sme nekade na sredina, ni epten monogamni, ni epten promiskuitetni, sporedeno so nasite najbliski srodni vidovi.
Mozis da si proveris ako ne mi vervas.
Имало слично во темното доба, но не било закон а канон. Се верувало дека постојат вештерки и нормално у тоа време само женски род. Идејата било, не ти се свиѓа веќе жена ти, развод не е дозволен, обвини ја за вештерство. Имало 2 вида на тестови: Првиот бил ја фрлале врзана на камен во вода, ако потоне, честито, не е вештерка, ако не потоне, вештерка е и треба да се погуби. Другиот бил стај ја на клада, ако изгори, честито не е вештерка, ако не изгори, треба да се погуби.Јас се уште немам гласано на анкетата, ако некој го интересира, иначе интересен предлог е ова да се казнува неверството, ама како секој закон така и овој ќе има дупки и простор за манипулации.
На пример у Америка у некои држави има закон да пукаш ако некој ти дојде на твој имот и не одговараш кривично за тоа, дури и да го убиеш.
Ама се тоа се истражува, па така да дупката овде е дека ти можеби ќе поканиш некој којшто сакаш да го убиеш и ќе го убиеш со изговор дека ти стапнал недозволено на твојот имот, чиста манипулација. Па така да овој закон и ова дело не поминува така лесно.
Истото би важело и за овој закон за неверство, па така да некоја може да го опијани својот маж да викне курва или стриптизета да иштрака еден куп слики (докази) дур е он у пијана полусвесна состојба и после да бара кривично да одговара за неверство. Ама тоа се треба да се истражи, нели...
Може и обратно да се случи и има голем простор за разни манипулации, па така да овој закон од правен аспект не би поминал на гласање, освен ако некој не види корист од самиот закон.
Благодарам на советот. Божица во смисла на постоење е. УфффМики Тарот, беше оној гурни прст у дупе?
И мене ужасно ме нервира тоа кај женските, кога човек е онака искрен од душа и ке си се исповеда, они се потсмеваат.
Ако е девојката од тука локално, покушај да се запознаете. Ако е некаде од далеку, појди и до таму, покушај да се запознаете.
А ако ми зборуваш за некоја селебрити, најубаво да ја баталиш.