мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 23.033
- Поени од реакции
- 30.074
I filtrite na telefonite, i toa da se zabrani .Ја сум сосем ок ако се пробута таа агенда да се уназадиме, штом тоа стравовите и несигурноста на група жени ќе се искорени, т.н. изгорени па сега дуваат, т.е. народски болно љубоморни. Но пак, да се разбереме дека треба да се искорени и изворот за таквите шејтански (ете дури и се изразувам муслимански) мисли. А изворот се жените, ко што кажа бијонс погоре, зашто има потреба бикините да бидат танга, само една врвка, панталончињата да се до гз, миничите до пич. Само пристојна облека баки мој и нема инста/фејс да си ги покажуваат атрибутите и да си ги лечат комплексите и несигурностите и да бараат брзо потврда на колку се јаки од рандом ликови со коментари ќе те галам краљице и топ си кис4е.
Јас лично а мислам и многу од мажите тука се приземјени, не сум толку лепотан да ми се лепат, класичен предатор сум, што ќе уловам тоа јадам, нема брза храна за мене. Ама и сум сосем ок со тоа, ко што кажав приземјен. Но ќе издржат ли жените @Darling? Кога ќе нема игра со 50 души на инстаграм да се чати, да и се дигаат егото со лајкови, кога нема да може коа се чуствува несигурна да облече мини и да замрда со опашката и да фрчат комплименти, кога нема да може да се шмека со убавион келнер од тренд дур у исто време игра со уште ред ликови што физички што виртуелно? Гарантирано нема варање (или е минорно) во такво уредување, но сакате ли?
Ke mi se filtrirat tie mene, gotovo, zavrsi to