Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Дали конечно ќе имаме десно крило?

Лево крило е. Ама веќе некое време е префрлен десно

Мене ме загрижува повеќе шо се вика Дијамонде али добро.

Ќе има салтанати.

Иначе, Диоманде се презива, не Дијамонде :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Види ги бе, се расправаат на твитер како старлети :pos:

Последно уредено:
Лево крило е. Ама веќе некое време е префрлен десно
Десно бил ама го ставале лево, бар така пишува по нет...повеќе утакмици за Лајпциг ги одиграл десно.

Против Норвешка хараше од лево. Не знам ова со Вини колку е сериозно, но покрај него нема шанси лево. Ја па мислев црнчугава више во Ливерпул е.

Деснак е по денешниве стандарди е лево крило додека за Лајпциг игра повеќе како десно поради што Нуса им игра лево.
Физичи е ненормално граден ретко кој 19 годишен има таков физикус ама карактерно вопшто не ми остави впечаток.Батево на 19 години не сакал во Ливерпул имал мали шанси таму да освои златна топка :facepalm: овај вчера почна да игра одма златни топки бара како да е Меси.
Се на се добар играч мислам ќе биди ама ништо повеќе спрема понашање на терен и дриблинг многу ме потсеќа на Леао онака лежерен е во одредени моменти.

Се на се добар играч мислам ќе биди ама ништо повеќе спрема понашање на терен и дриблинг многу ме потсеќа на Леао онака лежерен е во одредени моменти.

Различни дриблери се, Јан е подобар во дриблинг на мал простор. Општо, подобар дриблер е, подобра завршница, дали шут или додавање, подобар со послаба нога, игра пресинг, попаметен е и подобро ја чита играта (дефанзивно и офанзивно).

Back
На врв Bottom