Фудбалски вести

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Кој ја глеал серијата Тед Ласо, го знае типов :D

Одбил Пеп.
Шо не го шутнат Тухел овие и се проба со Пеп?
Не а?
А што ти Гвардиола за литмара го рачунаш? Ако оди ќе оди во некоја репрезентација што има потенцијал и може да наметне своја филозофија. Англија баш и нема некој материјал за Пеп да лета у облаци. Франција можеби има, ама мислам дека тие свој ќе си бараат.

А што ти Гвардиола за литмара го рачунаш? Ако оди ќе оди во некоја репрезентација што има потенцијал и може да наметне своја филозофија. Англија баш и нема некој материјал за Пеп да лета у облаци. Франција можеби има, ама мислам дека тие свој ќе си бараат.

Ај кажи ми репрезентација шо може да достигне титула нели според апетитите на Пеп , а достапна моментално? Франција си го најдоа Зидан , Германија Клоп , Португалија тој стариот, овие ги откачи , едино Аргентина ќе остане , а и таму ќе треба чудо праи пост Меси ера.

Ај кажи ми репрезентација шо може да достигне титула нели според апетитите на Пеп , а достапна моментално? Франција си го најдоа Зидан , Германија Клоп , Португалија тој стариот, овие ги откачи , едино Аргентина ќе остане , а и таму ќе треба чудо праи пост Меси ера.
Шпанија :)

Апетитите на Пеп се да се одмори од фудбал, не би се изненадил и воопшто да не се врати во светот на менаџирањето. Тоа е реалистичниот одговор, сигурно ако беше легитимна опција што сакаше да биде менаџер некаде ќе беше.

Претпоставувам би се вратил во тим во кој има добар однос, ама вака ми делува човеков ко да е на одмор и дека у следниве... неколку години нема да го гледаме никаде.
Мое предвидување е можеби после 2030 дека би се вратил во Шпанија како селектор, или евентуално 2028 ако некоја од екипите кои ги има веќе менаџирано влезе во лош период, па да проба да ги врати Барса/Сити/Баерн на старите патеки или слично

Не знам дали е тазе ова, мајка му на Фоден прва го напаѓа типов, па добива бокс у глава. После доаѓа Фоден ко демек се залетува и се враќа назад бега :pos:

Не знам дали е тазе ова, мајка му на Фоден прва го напаѓа типов, па добива бокс у глава. После доаѓа Фоден ко демек се залетува и се враќа назад бега :pos:
Помислив таа плавата му е мајка...

Интересен стрелец за гостите.
Прегледај го приврзокот 483935
После породувањето:
-Честитки, да ви е жив и здрав синот. Повелете пополнете ја оваа отпусна листа и внесете податоци за новороденчето.
- (родителите внесуваат погрешни податоци, кај име пишаат датум)
-Хм, прилично чудно име за дете, ама вие си знаете.

После породувањето:
-Честитки, да ви е жив и здрав синот. Повелете пополнете ја оваа отпусна листа и внесете податоци за новороденчето.
- (родителите внесуваат погрешни податоци, кај име пишаат датум)
-Хм, прилично чудно име за дете, ама вие си знаете.
драгонски ти ли си

Back
На врв Bottom