СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде нов светски првак?

• Вкупно гласачи
    104
Стај 192 репрезентациии и директ нокаут фаза ако не
Зашто да сопреме тука, клај ги сите и дајте им медаља за учество на сите, да нема плачење и увредени, на тоа оди.

Цццц..жена ле е, змија ле е...
Таа фаца на Филимена многумина ја има сношти. Требаше аргентинците од старт да удрат како второто со енглезите да дадат еден гол и после да се затворат вака беа многу предвидливи...Заслужено победи Шпанија.
Требаше ама не можеше
За да ги притиснеш шпанците треба да ги издоминираш во средина а тоа мало сутра
Ни англичаните немаше да ги добијат да не беше мастермајндот Тухел кој зема се повлече во одбрана и им ја препушти играта па ги фатија на моментум
Аргентинците треба да се среќни што воопшто стигнаа до финале и да се радуваат ко да го освоиле

Непопуларно мислење: Кукуреља добива НЕОПРАВДАН ХЕЈТ од ужа и шира фудбалска јавност за ситници а голем работник, борец, искрен без контроверзни фаули и разно разни фудбалски контроверзии и без хејт ток освен сатира и смеа. Баш е симпатичен со фризурата и со неговата пожртвуваност он и оф курт.

п.с. Како родител на тодлер и како другар близок на човек што има аутистичен брат и познавајќи ја цела негова и фамилијарна посветеност околу аутистичниот брат/син да се дрзнам да хејтам мирен и посветен родител на 3 деца од кои едното со аутизам ------ би ми.паднало едно тешко незгодно и би осетил грижа на совест.

Супер е Куку. Јас само го имам хејтано за раката со Германија последното европско. Ама во Челзи беше еден од подобрите играчи што играше. По воркрејтот ме потсетиува на Азпикулииета

Непопуларно мислење: Кукуреља добива НЕОПРАВДАН ХЕЈТ од ужа и шира фудбалска јавност за ситници а голем работник, борец, искрен без контроверзни фаули и разно разни фудбалски контроверзии и без хејт ток освен сатира и смеа. Баш е симпатичен со фризурата и со неговата пожртвуваност он и оф курт.

п.с. Како родител на тодлер и како другар близок на човек што има аутистичен брат и познавајќи ја цела негова и фамилијарна посветеност околу аутистичниот брат/син да се дрзнам да хејтам мирен и посветен родител на 3 деца од кои едното со аутизам ------ би ми.паднало едно тешко незгодно и би осетил грижа на совест.
Друже овој е глуп не е аутистичен, а никој не се сомнева во неговите фудбалки способности.

The Office Reaction GIF

Eдино Нејмар се има ролано повеќе од него кога ке му направат старт. Одличен играч, доста добар 1 на 1, тренери му веруваат и тактички, едно време играше малтене лево крило во Челси, се спушташе во средина. Ретко кој тренер ке ти верува со такви задачи, ако немаш тактичко разбирање на позиционирање. Ама знае да преувеличува работи, и секогаш гледа да извади картон од противнички играч.

Во полн авион Гаучоси без интернет, пилотот Шпанец им соопштува дека Аргентина станала шампион. За брзо потоа да ги прцне со: ‘España es la campeona’. :pos:

На Филе сеирот кога се смееше тој за елиминацијата на Кристијано Роналдо и Португалија од Шпанија, кога Португалија имаа дефектна игра и само чекаа пенали со таквата игра.
Е и Аргентина во финалето ја копирале Португалија. :pos:

Меси невидлив во финалето, многу малку контакти си топката имаше, го копирал Роналдо од 1/8 финалето со Шпанија.
Животот е непредвидлив, им се потсмеваа на Роналдо и Португалија а нив истото им се случи 10- тина денови подоцна против истата репрезентација на Шпанија.
Abe bot eden sporedi igraci na portugalija sporedi na argentina koi crepovi gi donese messi do finale vi ebam toa fanovite na ego manijakot so iq kako na zoran zaev,nuno mendes i cancelo so taljafiko maljafiko medini cuda so najjakiot sreden red vo svet so 2 tima igraci koj neznaes koj poprvo da go stavis prva postava crepovi edni cel tim ubien oti treba da igra za ego manijak da bilda statistiki i leci kompleksi

Едно обично :гомце: е тоа ,0 респект за нешишана коса преку 10 години,башка одма скока како коза ако го фатиш за коса,да изнуди црвен.
Само дупла хуба буба за него и правец кај Фуфо.

Ако има 20 од Европа тоа значи сигурно уште по 4 места за Африка и Азија , уште по 1-2 места за Јужна и Средна Америка и плус ќе има место и за Нова Каледонија или Тахити.

BREAKING: CONMEBOL President Alejandro Domínguez announces that 2030 FIFA World Cup will have 64 TEAMS.

Глупости. :facepalm:

Македонија за жал пак нема да се квалификуваат.
Како не !!!
Не што ќе се пласираме и групата веќе ни се знае :
Северна Македонија, Источен Тимор, Јужен Судан и финалистот на овогодинешното светско.
Ако игра пеналдо на 45 год ќе игра и овој другиов на 43 .
На претходните светски, со 32 репрезентации, од Европа имаше 13 до 14, сега прошируваат на 48, на Европа и даваат само 2 плус, значи 16. А спротивно на тоа, Африка која порано имаше 5, сега добива 10. Значи и ова проширување на 64 нема да донесе ништо за нас, верувајте! Максимум 20 европски репрезентации може да добиеме. На Европско 24 одат па ние не можеме да се пласираме, а не па тука, во топ 20 од Европа. Ич не си правете Бајрам со умот.

Back
На врв Bottom