СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде нов светски првак?

• Вкупно гласачи
    104
Сите вие кои искоментиравте за паузата на полувреме или сте геј или сте пишман родени, како можи бе Шакира да не ви е интересна за гледање, па јас шо сум жена едвај ја чекав, бреееј сето изопачено
Јас пошто надвор гледам зедов астрофотографија да вежбам :ROFLMAO:

image_1640602238_92.jpg

Пренос на финале на СП во 2026-та.

Сите вие кои искоментиравте за паузата на полувреме или сте геј или сте пишман родени, како можи бе Шакира да не ви е интересна за гледање, па јас шо сум жена едвај ја чекав, бреееј сето изопачено
Има Шакира на ЈуТуб, сега гледаме фудбал

На итв спорт Рој Кин, Гери Невил и некој црњо (личи на Боа Морте) си ги дупат америве за Гица прасица и циркузот.
Пуштете стрим ако сакате фудбал.
Ако сакате македонски народни приказни глејте си арена.

@NomoregameS куца на вратима :pos:
Ги лоцирав брат мој.
Не бе се заебаам ,Тони е мое дете ,влакно не смее да му фали,башка види го навреден збори,сум допрел до него.
Иначе фатив ушна мигрена,жими се утре на ушно ќе идам,пушам цигара сеа на тераса нема ќоро пиле и ми се слуша тоа крцкањето од столчето на овој ,зел се пораѓа у пренос ебате.
Ај ишалах

На итв спорт Рој Кин, Гери Невил и некој црњо (личи на Боа Морте) си ги дупат америве за Гица прасица и циркузот.
Ian Wright, напаѓачот на Арсенал на времето, он ептен ја мрази Аргентина како тебе.

Иан Рајт е тоа, ебаве расистите...

0 шутеви на гол Аргентина во прво, срамота, дно.

Ова веќе делува како реприза на претходното финале во САД, големо ништо и пенали.

Back
На врв Bottom