dantemkd
demon hunter
Полу франзу, полу Алжирез/ жабар, значи теќина повеќе влече накај Европа.Черки е 80% африканец, бел чаѓав, не се есапи, за африканци беше муабетот.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Полу франзу, полу Алжирез/ жабар, значи теќина повеќе влече накај Европа.Черки е 80% африканец, бел чаѓав, не се есапи, за африканци беше муабетот.

Ехее касно е. Требаше на полувреме.Време е Тухел да стави 11 одбранбени играчи + 2 голмани во игра.
Младото пиче :Најголем победник на ова светско е Инфантино. По цели денови фудбал, луксузни ресторани, приватен авион, и дупење млади пичиња.
![]()
Да сум на негово место не би се опуштал толку. Да знае дека е разоткриен на Кајгана форум од Александар91 и СкаМанијак, сигурно вака немаше да се смее.Најголем победник на ова светско е Инфантино. По цели денови фудбал, луксузни ресторани, приватен авион, и дупење млади пичиња.
![]()
Не.Еве зошто треба да се играат натпревари за трето место
Ne znam koj e komradov na RTS1 na emisijava na poluvreme ama mame mu se naeba na komentatorot, na Francija, na Mbappe ama im vleze onaka bash raskosno da im ebe mame, kakov lik, me nasmea, denot mi go napravi, koj go najde linkot neka go postira, veruvam viralno ke bide![]()