Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Само што разбрав за тажната вест дека почина Думбаловска, мојата драга учителка која ме научи да пливам.
Бог да ја простит
Кога прочитав се расплакав малце, се сеќавам на неа како не вежбаше - рака рака чека и работи со нозе, само не знам шо бидна со Снеже, таа беше помошник тренер

Само што разбрав за тажната вест дека почина Думбаловска, мојата драга учителка која ме научи да пливам.
Бог да ја простит

Бог да ја простит
Ми предаваше средно. Нема повеќе и нема да има такви наставници/професори. Нека почива во мир.

Патки имало и пред короната, но многу по малце. Сега буквално цели јата може да се начекаат надвор од сезона, а патка со патчиња видов лани и меѓу луѓе на плажа, во тоа плиткото.

И мнгоу не знаат, но во езерото живеат и ракови/краби. Излегуваат и на копно навечер кај Куба.

Годинава е надојдено езерото, некои од дивите плажи долж Градиште и ги нема.

Прва Горица беше полна ракчиња барем порано, од ко Кичевчанецот напраи дивоградба таму и изруинира се не сум бил.
Автоматски споено мислење:

@мкд владе кј си? Плукни малце се исушивме, празен е градов без тебе сите прашвет кј е Владе, кј е Владе? :icon_lol: На краците како е, Бугари и Румуни има ли?

не им пишува дали се турци
Ти се гледа дека си од туѓ крај, ние сме махери за физиономско распознавање. Пример ја регистрирам глава од Охрид и Охридско на 100м ма кај и да се наоѓам.:D

Последно уредено:
Чоече што е ова бе у пм, има ли некој одговорен или ке чекаме сите да си заминеме па последниот да го изгасне светлото

Колку наплаќаат комбиња од Туристичка до свети Стефан плажата?

На која плажа во Охрид нема алги у која е меѓу подобрите, а да е блиску до градот?

Чоече што е ова бе у пм, има ли некој одговорен или ке чекаме сите да си заминеме па последниот да го изгасне светлото

Последниов период најјакото е Трпејца и околината, според интерни извори од ЦЈЗ аку изгледат најчисто.

Последниов период најјакото е Трпејца и околината, според интерни извори од ЦЈЗ аку изгледат најчисто.
незнам што да ти кажам. Одедна страна последни сили собирам да го бранам ова парче земја од друга страна кога гледам дека на никој не му е гајле. Што повеќе да кажам? Па на крај краева нека оди све кајшто царот оди пешки

во делот под карпите кај што се тие дивоградбите во трпејца, последнава недела две скоро сите дечиња што се сместени таму се целите со брунчиња и се жалат на чешање по раце, нозе, тело...
точната причина не ја знам но не би требало да е од многу чиста што е водата

Па немаат канализација тој дел, кај одат говната до мислите?

Не треба да кажат од ИЈЗ.

Back
На врв Bottom