Само што разбрав за тажната вест дека почина Думбаловска, мојата драга учителка која ме научи да пливам.
Бог да ја простит
Бог да ја простит
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога прочитав се расплакав малце, се сеќавам на неа како не вежбаше - рака рака чека и работи со нозе, само не знам шо бидна со Снеже, таа беше помошник тренерСамо што разбрав за тажната вест дека почина Думбаловска, мојата драга учителка која ме научи да пливам.
Бог да ја простит
Само што разбрав за тажната вест дека почина Думбаловска, мојата драга учителка која ме научи да пливам.
Бог да ја простит
Ми предаваше средно. Нема повеќе и нема да има такви наставници/професори. Нека почива во мир.Само што разбрав за тажната вест дека почина Думбаловска, мојата драга учителка која ме научи да пливам.
Бог да ја простит
Патки имало и пред короната, но многу по малце. Сега буквално цели јата може да се начекаат надвор од сезона, а патка со патчиња видов лани и меѓу луѓе на плажа, во тоа плиткото.
И мнгоу не знаат, но во езерото живеат и ракови/краби. Излегуваат и на копно навечер кај Куба.
Годинава е надојдено езерото, некои од дивите плажи долж Градиште и ги нема.
Ти се гледа дека си од туѓ крај, ние сме махери за физиономско распознавање. Пример ја регистрирам глава од Охрид и Охридско на 100м ма кај и да се наоѓам.не им пишува дали се турци

50/60 денари.Колку наплаќаат комбиња од Туристичка до свети Стефан плажата?
Благодарам50/60 денари.

Aj da probam i vo ovaa tema, preporaka za restorani?Planiram da odam kraj na Juli 4 nokjevanja Ohrid, vo Su Hotel.
Da predlozhite podobri restorani za toj period?
Ди Анголо. Ресторан Чун. Леонардо пицерија.Aj da probam i vo ovaa tema, preporaka za restorani?
Последниов период најјакото е Трпејца и околината, според интерни извори од ЦЈЗ аку изгледат најчисто.Чоече што е ова бе у пм, има ли некој одговорен или ке чекаме сите да си заминеме па последниот да го изгасне светлото
![]()
ИЈЗ: Фекалии и отпадни води се влеваат во Охридското Езеро, но водата е безбедна за капење
Институтот за јавно здравје (ИЈЗ) во најновиот извештај за проценка на квалитетот и безбедноста на површинските води за капење предупредува дека...skopje1.mk
незнам што да ти кажам. Одедна страна последни сили собирам да го бранам ова парче земја од друга страна кога гледам дека на никој не му е гајле. Што повеќе да кажам? Па на крај краева нека оди све кајшто царот оди пешкиПоследниов период најјакото е Трпејца и околината, според интерни извори од ЦЈЗ аку изгледат најчисто.
во делот под карпите кај што се тие дивоградбите во трпејца, последнава недела две скоро сите дечиња што се сместени таму се целите со брунчиња и се жалат на чешање по раце, нозе, тело...Последниов период најјакото е Трпејца и околината, според интерни извори од ЦЈЗ аку изгледат најчисто.