СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде нов светски првак?

• Вкупно гласачи
    104
@kano кога и дали воопшто некогаш ќе доживееме да ја видиме Индија на СП? :angel:

Not many people know this, постои Македонска дијаспора во Аргентина најмногу во градот Кордоба. Се проценува дека околу 30-32К Македонци емигрирале таму во минатото.
Следното светско со проширувањето можеби ќе добие Индија шанса заедно со Ватикан и Тонга

Европа очекувано, Африка изненади, особено состави како Капе Верде и Конго-Киншаса ако за Мароко веќе се знаеше, Јужна Америка освен Аргентина доживеа епски блам, Азија исто се испосра, осим Јапан и Аустралија останативе беа за билдање гол разлика, макар да Јапан сите го сметаа за дарк хорс а-у нешто пред СП, Северна Америка во рамки на можностите, САД разочара како домаќин, Канада и Мексико ок.
И да не заборавиме Океанија, Нов Зеланд скромно ама барем беа борбени, одеа на гол више иако немаат баш играчи за такво нешто.

Кој би бил тимот на првенството?
Јас би одел нешто вака.
Е сега нема каде да се стават Халанд, Олисе, Руиз.
Унаи Симон и немаше нешто многу работа за да го ставам место Боно. Можеби Возиња :icon_lol:

1000021224.png

Јас би одел нешто вака.
Унаи Симон и немаше нешто многу работа за да го ставам место Боно. Можеби Возиња :icon_lol:

Прегледај го приврзокот 482838
Лисандро Мартинез пред Упамекано.

ПС да додадам не дека е играч на Јунајтед, за нијанса беше подобар од Упамекано барем светсково. И да не спомнувам дека има гол и асистенција.

Последно уредено:
САД мене ми беа можда бољи од Канада и Мексико.
Инаку, сите три стигнаа до осмина.
Мексико се проколнати од 1994 наваму испаѓаат во осмина ама баш секогаш, Канада пријатно изненади во склоп со своите можности, а од САД очекував нешто повеќе барем 1/4 ф. ваква шанса нема да имаат до којзнае кога.
Што мислите за форматот со 48 репки? Мене ми беше сосема добар, видовме екипи кои никогаш и никаде немаше да ги видиме како Курасао, Хаити и Капе Верде, чиста егзотика.
Фан факт : Индонезија со 279 милиони народ не се квалификува но Курасао со 165 илјади успеа :icon_lol:

Мексико се проколнати од 1994 наваму испаѓаат во осмина ама баш секогаш, Канада пријатно изненади во склоп со своите можности, а од САД очекував нешто повеќе барем 1/4 ф. ваква шанса нема да имаат до којзнае кога.
Мене ми беше сосема добар, видовме екипи кои никогаш и никаде немаше да ги видиме како Курасао, Хаити и Капе Верде, чиста егзотика.
Фан факт : Индонезија со 279 милиони народ не се квалификува но Курасао со 165 илјади успеа :icon_lol:
Катастрофа, боље да вратат на 32, али они планираат да дуплираат.
Премногу небитни натпревари, штета што ФИФА бидна толку корумпирана па гледаат само на профит.

Играчите на Курасао - не се тоа тие 165 илјади. Saber Rider имаше поназад пост кој добро го покажува ова што го зборам.

Иначе, глупо е што идат 48, ќе биде и уште поглупо со 64, т.е. со околу една третина од членките на Фифа.

Јас би одел нешто вака.

Прегледај го приврзокот 482842
Јас без Кејн со Халанд. И Возиња помеѓу стативите :D

Од Русија наваму паѓа квалитетот на светското и само глупости им паѓаат на мозок.

Следното светско со проширувањето можеби ќе добие Индија шанса заедно со Ватикан и Тонга

Е тогаш Аргентинците нема да се најпрљави играчи на првенството.

Back
На врв Bottom