Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Го заборај најбитното во целата слика
Прегледај го приврзокот 482687
Леле женооо, ќе умрам од тебе. :D
Кој толку го изгоревте бе, аман? После ова нема да му текне да проба ништо ризично во живот.
Лути пиперки нема да сака да види ни на слика, немојте и ракијатааааа :mad:

А ти како заборави на цигарите?
Владе сака цигари.
Или нив ги остави за после забавната активност? ;)
Znaci ne postoj poubo nesto na svetot posle zabavnata aktivnost, Ti da si zapalis edna a doticnata da te ceska po gradite :toe:

Kaj se da se proveram.
Eden shilec imam, za toj znam i masaza i to kako blagoprijatno deluva ;).
Za drugite stvarno ne znam duse kaj se :toe:
Епа масирај се сам тогаш со авокадо и бадеми. Само пази да не останеш укочен од многу масажи, па после да бараме нешто со анестетик. :D

Епа масирај се сам тогаш со авокадо и бадеми. Само пази да не останеш укочен од многу масажи, па после да бараме нешто со анестетик. :D
TI sama se masiras ? :cautious:
Probaj drug da te izmasira, poubo e :свиркам:

Болката во грбот и колената успешно му го одвлекува вниманието од...
За вакви проблеми обично љубовни активности кои иако идат со љубовни проблеми се лекот.
Разгибување од сабајле никогаш не шкоди. Или тоа или прошетка со кучето...

Znaci ne postoj poubo nesto na svetot posle zabavnata aktivnost, Ti da si zapalis edna a doticnata da te ceska po gradite :toe:

Не, нема да запалам цигара во живот, ми пречи страшно чадот и ме пече на очите и тешко дишам од чадот од цигарите. Како алергија ми е тој чадот.
А за чешкањето после забавната активност, јас ептен сум влакнест и во градите и на грбот, тоа во друга тема го пишував. А не сакам влакна, подобро крв ќе гледам отколку влакна.
Инаку добро масирам, дури имав комуникација со змиите од колешки на работа во канцелариите ги масирав и колешките беа многу задоволни од масажите.
За масажи можам. :)
Автоматски споено мислење:

Како Јаник Синер да го масираат со забранетата супстанца ,, клостербол" и Владе ќе лета од енергија. :D

Од стотина клипови гледање на тема машко-женски односи и разни стручњаци со нивниот наратив игнорирај ја и ја добијаш 100%.. Ја обично налетувам на некои прототипови на кои со игнорирање само ја одалечуваш од тебе и ако ја игнорираш една година оваа е у состојба 10 год.да ти врати а кога и правиш муабет ја приближуваш,омекнува,се влажни и полека се спрема да ти рашири нозе доколку види дека го проаѓаш нејзиниот мини тест дека не сакаш само да ја легнеш..А не знае дека сум добро стоички поткован и дека нема да ме боли долниов доколку излезе ситуација да не ми даде..

Back
На врв Bottom