- Член од
- 13 април 2021
- Мислења
- 5.610
- Поени од реакции
- 17.022
Имаш, после 40 сите имаат душе.Duse, znaci nemam shilci ( so i da e to ) izvini i jas vaka so ke te razocaram![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаш, после 40 сите имаат душе.Duse, znaci nemam shilci ( so i da e to ) izvini i jas vaka so ke te razocaram![]()

Kaj se da se proveram.Имаш, после 40 сите имаат душе.![]()
.
Леле женооо, ќе умрам од тебе.Го заборај најбитното во целата слика
Прегледај го приврзокот 482687

Znaci ne postoj poubo nesto na svetot posle zabavnata aktivnost, Ti da si zapalis edna a doticnata da te ceska po graditeА ти како заборави на цигарите?
Владе сака цигари.
Или нив ги остави за после забавната активност?![]()

Епа масирај се сам тогаш со авокадо и бадеми. Само пази да не останеш укочен од многу масажи, па после да бараме нешто со анестетик.Kaj se da se proveram.
Eden shilec imam, za toj znam i masaza i to kako blagoprijatno deluva.
Za drugite stvarno ne znam duse kaj se![]()

TI sama se masiras ?Епа масирај се сам тогаш со авокадо и бадеми. Само пази да не останеш укочен од многу масажи, па после да бараме нешто со анестетик.![]()

Не ме гледај мене, јас не сум во четириесеттите.TI sama se masiras ?
Probaj drug da te masira, poubo e![]()
I ti ne se varis so prvata vodaНе ме гледај мене, јас не сум во четириесеттите.

Не бе, крцкалче е она.. не е од тегавитеI ti ne se varis so prvata voda![]()

Majtapot na strana, pojma nemam, da se vrti muabet.Не бе, крцкалче е она.. не е од тегавите![]()
Не е за сечиј вкус, заеби.Не бе, крцкалче е она.. не е од тегавите![]()
Епа не се сите гурмани... шу да им праамНе е за сечиј вкус, заеби.

За вакви проблеми обично љубовни активности кои иако идат со љубовни проблеми се лекот.Болката во грбот и колената успешно му го одвлекува вниманието од...
Znaci ne postoj poubo nesto na svetot posle zabavnata aktivnost, Ti da si zapalis edna a doticnata da te ceska po gradite![]()

Епа масирај се сам тогаш со авокадо и бадеми. Само пази да не останеш укочен од многу масажи, па после да бараме нешто со анестетик.![]()