Летување во Грција

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување
Како е огаден првиот крак од цела бугаризација. Уште она копитоно Моно Алекс пример за сељачизам кога ќе почне да мафта да глуми газда. Беше некад првиот крак место за прав одмор, сега е Шушана со бугарски батиња со миљарда евра возен парк од дрога и курви. Прелошо.

Како е огаден првиот крак од цела бугаризација. Уште она копитоно Моно Алекс пример за сељачизам кога ќе почне да мафта да глуми газда. Беше некад првиот крак место за прав одмор, сега е Шушана со бугарски батиња со миљарда евра возен парк од дрога и курви. Прелошо.
Не глуми него стварно е газда, за разлика од многу други кои направиле пари и до последен ден ке дремат по магацините да ги замараат вработените овој барем си живее си прави кејф на курот

Не глуми него стварно е газда, за разлика од многу други кои направиле пари и до последен ден ке дремат по магацините да ги замараат вработените овој барем си живее си прави кејф на курот
А од што ги направи парите? Затвор не лежеше ради реда.

Беш га, така идат работите. Таму го онаделе, сега е ред он да онади нешто. Важно парата и сексот да вртат.

Надвор од тема е али прв пат слушам ова, мислев граџевинац дека е некој. Небитно, може сите пари да ги има на светот, сељачина тешка. Во некоја иднина кога ќе ги снема бугариштата што перат пари таму, верувам и таквите приврзоци ќе ги снема и ќе се врати кракот во тоа што некогаш беше.

Тој е сигурно? Мене некако ми нема логика тој да го вози камионот со два тони марихуана. Можеби е некој со исто име и презиме како него.

Еве што вели Фокус за Моно.

Тој е сигурно? Мене некако ми нема логика тој да го вози камионот со два тони марихуана. Можеби е некој со исто име и презиме како него.

Еве што вели Фокус за Моно.

Јас сум го слушнал неколку пати ова, од повеќе луѓе кој имале контакт со него. Дека има лежено затвор за шверц.
Сега само изгуглав и ми се појави ова. И мене ми нема смисла дека баш он возел, мислев дека он бил организатор.

А и какви луѓе му се во потесни кругови не е случајност се тоа. Овие од Грчец, имаше демек баш во тој момент он бил со нив кога ги утепале. Често му беа гости.
Прави некој заврзлами и со газдата на поштава ЕЛС, често е со него на социјалните мрежи, а и тој има лежено затвор. Ништо чудно да се користеше ЕЛС за некој шверц.

Оваа година ќе летувам во Парга. Некој да сподели некоја препорака или убаво искуство од тој крај би сакал да знам...

Back
На врв Bottom