placeb
place_b
- Член од
- 21 јуни 2016
- Мислења
- 4.184
- Поени од реакции
- 4.111
Не сум ја читал наназад темата ама на стресовите и нема крај...Само ме плашат со нешто. Или ајкули, или риби, не можи чоек да ужива.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сум ја читал наназад темата ама на стресовите и нема крај...Само ме плашат со нешто. Или ајкули, или риби, не можи чоек да ужива.![]()
Оваа риба-заев само за коор гризе и тоа тие што ќе кажат дека не се северџани, грците не ги апе секакоНе сум ја читал наназад темата ама на стресовите и нема крај...
Ја даде керката изгледа за некој остров кај циганите како што му збореше на Ципрас.Не сум ја читал наназад темата ама на стресовите и нема крај...
Не глуми него стварно е газда, за разлика од многу други кои направиле пари и до последен ден ке дремат по магацините да ги замараат вработените овој барем си живее си прави кејф на куротКако е огаден првиот крак од цела бугаризација. Уште она копитоно Моно Алекс пример за сељачизам кога ќе почне да мафта да глуми газда. Беше некад првиот крак место за прав одмор, сега е Шушана со бугарски батиња со миљарда евра возен парк од дрога и курви. Прелошо.
А од што ги направи парите? Затвор не лежеше ради реда.Не глуми него стварно е газда, за разлика од многу други кои направиле пари и до последен ден ке дремат по магацините да ги замараат вработените овој барем си живее си прави кејф на курот
Беш га, така идат работите. Таму го онаделе, сега е ред он да онади нешто. Важно парата и сексот да вртат.А од што ги направи парите? Затвор не лежеше ради реда.
А од што ги направи парите? Затвор не лежеше ради реда.
Кога лежел затвор и за што?А од што ги направи парите? Затвор не лежеше ради реда.
Кога лежел затвор и за што?
Еднаш го фатиле, колку пати не го фатиле.
Тој е сигурно? Мене некако ми нема логика тој да го вози камионот со два тони марихуана. Можеби е некој со исто име и презиме како него.
Еднаш го фатиле, колку пати не го фатиле.
Јас сум го слушнал неколку пати ова, од повеќе луѓе кој имале контакт со него. Дека има лежено затвор за шверц.Тој е сигурно? Мене некако ми нема логика тој да го вози камионот со два тони марихуана. Можеби е некој со исто име и презиме како него.
Еве што вели Фокус за Моно.
(АРХИВА) Бизнис-партнерот на таткото на Арсовска поседува десетина фирми во Македонија, Србија, Бугарија и во Грција! - Fokus.mk
Текстот е објавен на 13 јуни 2024 година во неделникот „Фокус“, во бројот 1497. Пишува: Ирена МУЛАЧКА…fokus.mk