СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде светски првак?

• Вкупно гласачи
    155
  • Гласањето е завршено на .
Шо зборуваш бе каква Аргентина, за Шпанија навивам јас на ова СП.

Сум се израдувал на головите на Меси нормално, ама далеку дека сум нивни фан, барем не ова светско. Сепак ќеф е да се гледа братот Рикен како добива мозочни удари. :pos:
Знам, те дадов како пример дека си нормален од останатите.
Еве го Педро го смета за победа тоа што Меси ќе стигнел до 3то финале, а некој нема ниедно. Тоа ти е веќе секташко размислување.

Рикен мислам дека повеќе ги трола ваквите како Педро. Не верувам да е толку луд.

Рикен мислам дека повеќе ги трола ваквите како Педро. Не верувам да е толку луд.
Абе и ние мислевме дека трола барем се смеевме на шегите ама сваќаш постепено дека е мртов сериозен.

Намерно пишувам пример за овие изгорените што се контра Аргентина ради Меси само да не освои.
Признавам ниски ми се репликите, ама кога си имаш работа со такви луѓе мора да ги потсетиш на некои работи.

Сосема разбирлива твојата перспектива.
Стар акаунт сум јас и не планирав да се пуштам пак ама неможев браќава на цедило да ги оставам против стадо брчатори, посебно ДелБој да е сам против сите. :ROFLMAO:

Svetskovo e daleku od boranijata vo 2002 ama golem broj na odluki se slicni so istoto.
Posebno sega koga ima var koj sluzi za kurac.

Svetskovo e daleku od boranijata vo 2002 ama golem broj na odluki se slicni so istoto.
Posebno sega koga ima var koj sluzi za kurac.
Групите беа одлично судени, речиси перфектно.
На толку натпревари, нормално е да има некои грешки и пропусти, сепак зборуваме за 100 утакмици.

Оваа од сношти е прва таква одлучувачка грешка, горе-долу исходот е до полуфинале е според квалитетот.

Абе и ние мислевме дека трола барем се смеевме на шегите ама сваќаш постепено дека е мртов сериозен.

Намерно пишувам пример за овие изгорените што се контра Аргентина ради Меси само да не освои.
Признавам ниски ми се репликите, ама кога си имаш работа со такви луѓе мора да ги потсетиш на некои работи.

Сосема разбирлива твојата перспектива.
Стар акаунт сум јас и не планирав да се пуштам пак ама неможев браќава на цедило да ги оставам против стадо брчатори, посебно ДелБој да е сам против сите. :ROFLMAO:
Светско заврши за мене кога испадна Бразил, затоа вчера навивав против Норвешка. Се надевам ќе освои Аргентина како прави наследници на нацистите и овие мешаниве ќе ги спушти на колена. Напред Меси, напред Аргентина...Papa Infantino make it happen :coffee:

Имам едно рандом, полу оф топик прашање.

Дали некој друг има проблем со Арена Премиум Македонија 1, 2 и 3 при отворање на содржини од вчера / некни на ТВ тека на Телеком?

Од телефон ми отвора минати содржини, од ТВ само врти.
Сите други програми на ТВ тека ги отвора без проблем.

Каде е посебната, биена сол и пиво?
Автоматски споено мислење:

они играа баш у сред кризата 82-ра, кога им даде гол со рака
86 беше тоа ама ок чувствата кај аргентинците останале исти, 2-1 Џон Барнс имаше и статива при крај.
Има една интересна прича за Фолкланди ама не е темата за тоа...

Најјак е црнчугата Емболо, сака да изнуди црвен на Аргентина со пичкаста глума, и коа го попуши за симулација која по сите правила се казнува со жолт картон, се изнаплака ко пичкица :ROFLMAO:.

Леле шо убав моментум на страната на Швајцарија во второ и глупана црнчуга го направи најголемиот флоп виден до сега на светското. Секако и паузата ќе ги заебеше , но ќе ги имаа сите на број барем.
Аргентина ич не ветува со одбраната шо ја има во нокаут фазата. Чим екипи надвор од топ 10 наоѓаа цело време начин до голот , јадете гомна колку сакате за Англија имаат доволно индивидуален квалитет да им пукнат не еден , него поише голови. Од друга страна и Англија попушти назад , така да мора да има голови таа утакмица. Франција - Шпанија ќе испадне многу потврда.

Имало потези и потези во фудбалот ама ова на Емболо е врв :pos:

Не ме ни занима дали е по правила, дали е mistaken identity или не ти знам што. Директен црвен треба за вакви симулации, особено на средина од теренот.

Имам едно рандом, полу оф топик прашање.

Дали некој друг има проблем со Арена Премиум Македонија 1, 2 и 3 при отворање на содржини од вчера / некни на ТВ тека на Телеком?

Од телефон ми отвора минати содржини, од ТВ само врти.
Сите други програми на ТВ тека ги отвора без проблем.
Мене нормално ми работи тоа на мобилниов телефон. Од Србија сум па на тв не можам да ти кажам дал функционира преместувањето заш неќит да ми е отворит апликацијата.

Кога воведоа ВАР мислев конечно ќе се елиминира дајвот, глумата за изнудување пенал/црвен.

10 години подоцна уште има играчи што мислат дека при 1039481901 камери ќе им упали тоа.

Ептен очигледно проба да исценира Емболо тука.

Кога воведоа ВАР мислев конечно ќе се елиминира дајвот, глумата за изнудување пенал/црвен.

10 години подоцна уште има играчи што мислат дека при 1039481901 камери ќе им упали тоа.

Ептен очигледно проба да исценира Емболо тука.
Да имаше некоја логика. На центар од теренот. Стартот не беше ниту опасен. Ниту играчот веќе жолт имаше.
Апла се изгуби типот. После рикаше.

Back
На врв Bottom