СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде светски првак?

• Вкупно гласачи
    155
  • Гласањето е завршено на .
Чим не може форумов да се справи со распаднатиов наркоман, нека иде во историја гасете го. Ај преку кур више, ми се одмили и читање и све, изгледа ко спам ботови да реагираат на постовите. Ме заболе и за Аргентина , се будам со 100 нотификации ебате.

Кој знае колку е лошо чувството да одиграш одличен натпревар и да бидеш елиминиран.

Норвешка одигра ептен добро, не очекував дека ќе играат вака добар фудбал вчера... Ама тоа е, мала разлика во квалитет и исксутво накрај направи разлика... Штета, една од најдобрите партии од една репрезентација на првенствово
Автоматски споено мислење:

Чим не може форумов да се справи со распаднатиов наркоман, нека иде во историја гасете го. Ај преку кур више, ми се одмили и читање и све, изгледа ко спам ботови да реагираат на постовите. Ме заболе и за Аргентина , се будам со 100 нотификации ебате.
Football without Origi is nothing.

Kajgana without Kostic is nothing.
Автоматски споено мислење:

Швајцарија кое место се на Фифа ранг листата ?
Барем под 20то место се затоа што едноцифрени сигурно не се ?
19 место беа пред СП, сега со резултатите на СП ќе скокнат до 14

Се надевам Аргентина и Франција. Иако пред да испадне, сметав Новешка за финале со Франција.
Значи повторно би ги гледал ривалите од 2022, освен ако не ги згазат англичаните.
дефинитивно, регистрирани последниве часови или минути. Тешки дилеи, ви расипува добар и стручен муабет едноставно. Ова е веќе класично спамирање од вакви ботови, еве го и овој нов бот, Вејн Руни.

Anyway, anyhow, ќе ве читам без пак да се вклучам (само се умешав да прашам за полуфиналето) пошто не сум баш за темава :), али ќе ве читам. Имате сите вие доста интересни информации и анализи. Игнорирајте ги реакциите на вакви.

Последно уредено:
Швајцарија кое место се на Фифа ранг листата ?
Барем под 20то место се затоа што едноцифрени сигурно не се ?
Еве го, сам ми се појави одговорот :
Screenshot_20260712_084741_Instagram.jpg

Се понудија за помош пред некое време некои луѓе тука со идеи како да го средат перманентно овој проблем.
Можеби трипам како Костич иако знам апсолутно ништо за човеков. Некој дали од модераторите пиша дека малку потешко иде тој процес а секако се согласуваме сите со тебе, не е интересно веќе.

Може и Ска да го оладат малку, 20 пати му објаснија ждребот како работи ама ништо чудно и он да конзумира нешто па има проблеми да ја увиди реалноста.
Кога неможеш фудбалски да прикажеш нешто ќе мешаш политики непостоечки и конспирации за мозокот некако да го смириш. Не е смешно веќе, страшен cope.

Се понудија за помош пред некое време некои луѓе тука со идеи како да го средат перманентно овој проблем.
Можеби трипам како Костич иако знам апсолутно ништо за човеков. Некој дали од модераторите пиша дека малку потешко иде тој процес а секако се согласуваме сите со тебе, не е интересно веќе.

Може и Ска да го оладат малку, 20 пати му објаснија ждребот како работи ама ништо чудно и он да конзумира нешто па има проблеми да ја увиди реалноста.
Кога неможеш фудбалски да прикажеш нешто ќе мешаш политики непостоечки и конспирации за мозокот некако да го смириш. Не е смешно веќе, страшен cope.
За Костич не знам што да речам. Ако толку му значи форумот и му е некој вентил и комуникација со светот, олабавете, остајте го. Не ти дошол дома да ти досаѓа, пишува на форум, да му се сневиди.
Ска, Ок малку ја притиска педалата повеќе, ама и вие фарсафанбаза не е дека не се однесувате секташки. Одамна сум тука, не сте ни вие цвеќе за мирисање :toe:
Така да, живеј како знаеш и остави ги другите да си живеат како умеат. Совет од еден чичко, кој прошол сито и решето, сакаш прифати сакаш не, твоја(ваша) работа.

Фала ви на сите што останвате до касно и се молите Аргентина да испадне! Не фаќа некако, епа не фаќа! И на еден IShowSpeed не му успеа, дечкото дури и дрес од Аргентина облече мислејќи дека така Аргентина ќе отпадне(као демек досега за секој што навиваше со нивни дрес испадна)

Мислам дека Англија ја спремаат да биде прва. Многу изминати првенства пуштија друг да мине место нив.
Англија, со двајца играчи, голман месечар и селектор избеган од лудница :cenzura: Јака комбинација се. Реално ако циганчињата од Франција не освојат, штета ќе биде. Дупло појаки играчи имаат, па дури и да ги собереш сите од останативе 3 репрезентации, пак Французите се појаки. Ама сум гледал многу чуда, па и ако овде се деси чудо, не е чудно:)

Само јас ли си легнав очекувајќи да играат наредното утро а не сега? :ROFLMAO:

Пак на сила а? Фаците на Барса фан кога ќе бидат декласирани во финале ќе бидат prices.

Посебно на Том Соер, знам што правиш братче. Ми глумиш тука некој интелектуалц, форумов бил уништен, се серело врз Аргентина со глупи факти, а истото го правиш за другите репки.
Не биди Ригил, издржи мушки провокации. Барем ти и Дел Бој не бевте во таа филевска секта.

Пак на сила а? Фаците на Барса фан кога ќе бидат декласирани во финале ќе бидат prices.
Пак ќе е некој вид победа за мене.
Веќе имаат освоено Светско и секако ако стигне Месијата ќе му биде 3то финале.

Некој од Португалија едвај полуфинале дали стигнал.:ROFLMAO:
Ако мислиш дека ќе изгубиме сон поради ова малку тешко тоа.

Само јас ли си легнав очекувајќи да играат наредното утро а не сега? :ROFLMAO:

Посебно на Том Соер, знам што правиш братче. Ми глумиш тука некој интелектуалц, форумов бил уништен, се серело врз Аргентина со глупи факти, а истото го правиш за другите репки.
Не биди Ригил, издржи мушки провокации. Барем ти и Дел Бој не бевте во таа филевска секта.

Шо зборуваш бе каква Аргентина, за Шпанија навивам јас на ова СП.

Сум се израдувал на головите на Меси нормално, ама далеку дека сум нивни фан, барем не ова светско. Сепак ќеф е да се гледа братот Рикен како добива мозочни удари. :pos:

Back
На врв Bottom