СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде светски првак?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето ќе се затвори: .
Намерно судијата еврејска одлужуваше за овој да падне под притисок.

Како бе вака судија од Аргентина им суди пенал на Франција. И тоа втор пенал по ред. Цц
Пенали броиме само на Аргентина, за другите кур ме боли брат.

Боно :cuc:

Судиите (n)

ВАР е измислен само да профитираат офанзивните екипи и да се забрани било каква дефанзива.
Не може секој минимален контакт да е пенал (освен тој на Мароко што не им го ни гледаа :pos: )

Би рекол катастрофална одлука и воопшто да се досуди пенал, ама факт е дека ова се новите правила. Очекувам уште некој пенал денеска да видиме, особено ако остане вака резултатот и во второ полувреме.

Боно :cuc:

Судиите (n)

ВАР е измислен само да профитираат офанзивните екипи и да се забрани било каква дефанзива.
Не може секој минимален контакт да е пенал (освен тој на Мароко што не им го ни гледаа :pos: )

Би рекол катастрофална одлука и воопшто да се досуди пенал, ама факт е дека ова се новите правила. Очекувам уште некој пенал денеска да видиме, особено ако остане вака резултатот и во второ полувреме.
Што трескаш бе? :pos:

Олисе доста затворен сега за сега.

Не ги сфаќам циничниве коментари на Каталонциве на форумов погоре, факт е дека не е само Аргентина со вакви протекции. Сите екипи со реноме се заштитени од ФИФА и секогаш 50-50 одлуки ќе одат на нивна страна без разлика дали треба да е пенал за или против нив.
Нема да ме изненади контроверзни одлуки и да има за ќар на Шпанија утре или Англија задутре.

Можеби е мајстор ама вака не се шутира пенал, секогаш кога подзастануваат навивам да промашат.
Олд скул си, ама вака се шутираат пенали веќе десет-петнаес години, ова е веќе нормата, ретко ќе видиш некој редовен шутирач на пенал со олд скул стил

Аман бе Мбапе да му ебам матер, 2890 000 000 пенали имаш шутнато, ПО ЗЕМЈА ЛИ СЕ ШУТИРА умрен еден, желка џгољава небањата.
Ја имаш кец у кец закачено ко мене, му испцув се живо и диво женско у фамилија.

Што е со бумериве и нивното немање трпение? Гледаме со стариот и ако до 15та нема гол, одма на пенали ќе играле, ебати утакмицата, кур ќе ги гледал до ниедно време, наместена е за кладионица…и ја глуп иди си дома глеј си раат.

Ја имаш кец у кец закачено ко мене, му испцув се живо и диво женско у фамилија.
Ја немам, се ужаснувам од вака изведени пенали или кога цупкаат и подзастануваат.

Иначе ова е пенал по книга.
Стварно не го разбирам муабетот за секој пенал што се коментира.
Ај ако се подобра екипа да не им судат пенали пошо кајгана стручњаците се лутат.
Али некоја игра се игра брат. ЛОЛ.

Бапе проба да го натера Боно да рипне пред време ама овој смирено го прочита како букварче

Олд скул си, ама вака се шутираат пенали веќе десет-петнаес години, ова е веќе нормата, ретко ќе видиш некој редовен шутирач на пенал со олд скул стил
Води некој статистика да покаже дека вака е подобро?

Back
На врв Bottom