- Член од
- 22 декември 2011
- Мислења
- 3.318
- Поени од реакции
- 8.091
Намерно судијата еврејска одлужуваше за овој да падне под притисок.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеби е мајстор ама вака не се шутира пенал, секогаш кога подзастануваат навивам да промашат.Боно е пенал мајстор голман.
Пенали броиме само на Аргентина, за другите кур ме боли брат.Како бе вака судија од Аргентина им суди пенал на Франција. И тоа втор пенал по ред. Цц

)Абе ги местат пак во финале заедно да бидатКако бе вака судија од Аргентина им суди пенал на Франција. И тоа втор пенал по ред. Цц
Што трескаш бе?Боно
Судиите
ВАР е измислен само да профитираат офанзивните екипи и да се забрани било каква дефанзива.
Не може секој минимален контакт да е пенал (освен тој на Мароко што не им го ни гледаа)
Би рекол катастрофална одлука и воопшто да се досуди пенал, ама факт е дека ова се новите правила. Очекувам уште некој пенал денеска да видиме, особено ако остане вака резултатот и во второ полувреме.

Олд скул си, ама вака се шутираат пенали веќе десет-петнаес години, ова е веќе нормата, ретко ќе видиш некој редовен шутирач на пенал со олд скул стилМожеби е мајстор ама вака не се шутира пенал, секогаш кога подзастануваат навивам да промашат.
Ја имаш кец у кец закачено ко мене, му испцув се живо и диво женско у фамилија.Аман бе Мбапе да му ебам матер, 2890 000 000 пенали имаш шутнато, ПО ЗЕМЈА ЛИ СЕ ШУТИРА умрен еден, желка џгољава небањата.
Ја немам, се ужаснувам од вака изведени пенали или кога цупкаат и подзастануваат.Ја имаш кец у кец закачено ко мене, му испцув се живо и диво женско у фамилија.
Води некој статистика да покаже дека вака е подобро?Олд скул си, ама вака се шутираат пенали веќе десет-петнаес години, ова е веќе нормата, ретко ќе видиш некој редовен шутирач на пенал со олд скул стил