Најјаки ми се фановиве од Меси што мислат дека го мразиме човеков онака оти бил најдобар, па сеа измислуваме дека го туркале со сила, и дека измислуваме теории на заговори само за да го оспоруваме. ЛОЛ.
Сум го гледал Роналдо стариот, па не сме ги правеле овие завериве за него колку што памтам? Ете најдобар бил човекот, па немаше вакви преседани за Бразил 2002 колку што памтам. Или 2006, си испаднаа поштено и ЗЗ. Исто и Роналдињо ете, Мбапе нешто слаб да не е? Оти нив не ги мрази никој (освен фановите на Меси нормално, не го сакаат Мбапе)?
Сто пати поболни сте вие уствари, ние ја мразиме Аргентина се знае зошто, затоа што ја туркаат судииве и го уништуваат фудбалот, вие зш сакате да испадни Франција, зш ја мразите? Да не случајно црнци дека
Нека му свират и него пенали за ништо, нека го туркаат и него со сила, И НЕГО ЌЕ ГО МРАЗИМЕ. Просто ко грав. Оклахома зошто ја хејтате сите во НБА темана бе? Оти им свират пристрасно, секој контакт фаул им го свири. Истиве овде што ми кажуваат дека фер било судењето, плач и лелек за Оклахома се во другата тема.
Еве црвениот картон со Алжир што не му го свирна, свесни сте дека 5 гола вреди? (окс знам дека ќе имам реплика од типот 5 гола не се даваат лесно, се сложувам). Јак е. Ама не му свирна ЦРВЕН, по кој што немаше да ја доигра таа утакмица + наредната (на која што даде 3 гола). Ова мала помош е? Секој друг ќе добиеше црвен овде. И Роналдо стариот бил машина, што не му свирна и нив 10 пенали гратис?
Ајде слободниот со Капе Верде. При 1-1 85та минута му дозволува на празен гол да шутира.
НАЈДЕТЕ еден ваков слободен на мундијал во поново време. ЕДЕН. Пак случајно?
Со Египет исто случајно, еден куп фаули измислени за Арг ги свири, а обратно не. Жолт картон е мисловна именка, ако го остави без нога само. Најмногу пенали свирнати исто случајно? Да не случајно полесни беа Роналдо дебелиот, Роналдињо, Адриано, Кака, полесни за чување отколку Паредес???
За Бразил некни 3 мин се думаа дали е пенал ПРИ ЧИСТ пенал. Тоа ти кажува колку уствари се претпазливи судииве на светсково. Ама затоа вчера прццц по 0.3 секунди одма го виде.
Стегајте си хехенца и лајкови, како од лајонес болнине што си се дуваа до пред 1-2 години.