СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде светски првак?

• Вкупно гласачи
    103
  • Гласањето ќе се затвори: .
Еве ја и страшната Колумбија.
"Да дојди посериозна репрезентација ќе ги растури" муабетот.
И ова важи за секоја репрезентација :icon_lol:
А која е таа посериозна, кога никоја не чини..... :toe:

утакмица тапа, ама судијката шо го држи семафорот за замена бомбона,,едвај чекам замена да има
Единственото интересно нешто на утакмицава

Најлошата утакмица во нокаут фазава. Мада Швајцарциве мртвила беа и во групи.

После утакмицата преѓе, Аргентина ќе биде шампион, со 11 играчи се на терен и 5/10 надвор од терен. Со таков состав нема од кого да изгубат

Меси од ко ќе промаши пенал е појак, го фаќа инает гази сам, 956 дриблинзи му напрај, сам ги носи пак, дилемата со цр7 треба да заврши еднаш за секогаш, без разлика дали си фанатик или неутралец јасно е ко ден, освен ако не си роднина на нежниот без влакна и тенка веѓа ала најк.
Добар меч аргентинците, голманот на Египет ги извади, ќе беше решена многу побрзо, а пеналот ко пенал, се дешава то е, макар и промашил 2 со ред, во текот на мечот го надохнадва промашеното.
Кај Аргентина ме плаши одбраната, ептен ми се тенки назад, каде бе со Лисандро, каква цепејнца е, освен шо ги извади со Капе Верде, на другите не игра ништо буквално, зато и примаат од сите голови, па поарно со Отаменди да проба, ако не игра подобро од него еве на. Средина и напад се супер.

Ќе видиме како ќе заврши Швајцарија - Колумбија, според мене на Аргентина повеќе му одговара Швајцарија за 1/4, со Колумбија ќе му биди колење и шанси 50-50.

Taman imam slobodno vreme da gledam nekoj natprevar i vakov rak se prireduva. Sreka i Novak igrase pa menvev kanali.

Колумбија сега нешто почна да игра.

Глеј го и Игор, топка за Суарез вика, а тој пред пола саат излезе, истуширан е, може игра Плејстејшн во соблекувална и ги чека другиве да дојдат.

Прееска мислам куртули Швајцарија од пенал али ајде.

Не-Португалец што навива за Португал.
Ме погоди сега :(
пошто ако не си за циганите од Аргентина, автоматски си за циганите од Португалија...

Среќа за тебе што за Македонија си навиваш сите светски до сега :D
не знам од кај тоа, јас сум за Зелено'ртски острови

Back
На врв Bottom