- Член од
- 23 август 2024
- Мислења
- 281
- Поени од реакции
- 469
Егитеп после контрата со играч повеќе на крај што ја усраа се знаеше дека примаат трет
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Neymar na prekar Ronaldo da ne go vikasВиди, Роналдо е класа, ќе остане запамтен ко еден од најголемите, со право, но му фалеше нешто да е најдобриот, јбг, негова несреќа што играше у исто време со Меси. Ако би се сретнале Пеле и Марадона, кој знае кој ќе памтеше историјата за најдобар, нема збор дека и 2цата се топ класа за нивното време.
Како Франција ќе им се наебе мајке на сите што останаа на првенствово…
Ок е, топ шега, ха ха. Но нема смисла да спориме изгледа, малку слеп за стап е муабетов.Neymar na prekar Ronaldo da ne go vikas
За кур му е на Скалони пичката Алварез, дно проби на првенството, од друга страна Лаутаро клучен денеска.Mojot covek Lautaro, toa sto go debatirame i u temata za Inter, Aguero go kaza pred nekoj den, mora da igra makar i ne dava golovi, timot pod difolt igra mnogu bolje so nego, ne dae gol ama za vtoriot so toa polumakazata zavrsi golema rabota, i cista asistencija do midzetot Enzo.
A ja da sum Skaloni bi igral i so nego i so Alvarez od start ama ke nema nekoj pogolem impakt od klupa taka, valjda i toa e edna od ideite na Skaloni.
Mesi ne mora da se spomne, za nego sve e veke kazano sto moze da se kaze, a Egipet i te kako imaat za sto da zalat, mnogu lesno dozvolija ova da im se desi otkako dojdoa do 2-0, malo opustanje i tolku treba tuka, a prilicno sum ubeden deka psihiloski se osetija polabavo koga dobija 2 gola prednost i tuka im pocna brodolomot.
Ranliva e ovaa Argentina, mnogu, ama koga se igra so srce, dusa, i ima strasna hemija vo ekipata, apsolutno sve e mozno, plus sekako Mesi na sve ova, koj uste e sposoben za magii i clutch potezi.
Најјако е да се читаат темиве после завршена утакмица, на која имало ваков пресврт. Стално се случува истово и во ПЛ темата.Da jugot duvna malku denesпак ветер у грб за Аргентина![]()
Шпанија ќе ги победи сите до крајот.
Аргентина и Франција заедно да комбинират состав неможат против таа техничка перфектност.