СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде светски првак?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето ќе се затвори: .
Види го овој Зоран бе повеќе од Иреал ме нервира, 30та минута е а има еден тон глупости кажано до сега. Не е Парамидос него Пирамидис тимот од Египет, Бока нема 2000 години освоено титула, а не да е актуелен Апертура шампион и да не набројувам даље. Отворил 200 табови на Гугл и кажува работи за кои нема ПОИМА. Ќути аман не кур се прај интересен, копиле шугаво.

Паредес бил играч на натпреварот на минатогодишното финале во ЛЕ. Само не знам за кој играл, за Јунајтед или Тотенхем?

Срамота е што све се збори во етеров.

Види го овој Зоран бе повеќе од Иреал ме нервира, 30та минута е а има еден тон глупости кажано до сега. Не е Парамидос него Пирамидис тимот од Египет, Бока нема 2000 години освоено титула, а не да е актуелен Апертура шампион и да не набројувам даље. Отворил 200 табови на Гугл и кажува работи за кои нема ПОИМА. Ќути аман не кур се прај интересен, копиле шугаво.
:pos::pos::pos:
Мене баш ми е смешен што е малку аутистичен и биполарен, од оние фосилите од МТВ ми се дреме. Интересно типче. :D

Паредес бил играч на натпреварот на минатогодишното финале во ЛЕ. Само не знам за кој играл, за Јунајтед или Тотенхем?

Срамота е што све се збори во етеров.
За Ромеро да не збореше?

Ај пеналот што го фати, ама ова на Алварез брао.

:pos::pos::pos:
Мене баш ми е смешен што е малку аутистичен и биполарен, од оние фосилите од МТВ ми се дреме. Интересно типче. :D
Брат многу се нервирам кога трескаат зелени, разбирам лапсуз ама ова овие што го коментираат е срамота, елементарно непознавање на работите, за основни работи се бламираат, грешат играчи, кажуваат информации на памет, каша попара...

Инаку lapsus, на маЌедонски се пишува лапсус.
Извинете за офтопикот.

Back
На врв Bottom