СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде светски првак?

• Вкупно гласачи
    94
  • Гласањето ќе се затвори: .
Европско и две лига нации > светско

Во моментов некаде со отечени очни капаци се теши долгогодишен дркач на Роналдо.
Више кога испаѓаат старциве , ајде и Меси утре нека заврши. Само ќе мора да почекаме 1/4 финале 95,2%.

Црепот не заслужи ни Белгија да ја води.
Toj i Rudi Garcia, najbotovski menadzeri. Edniov osvoi po greska FA cup so wigan i po taa zasluga dozivotno vodi dobri ekipi. Drugiov so prime hazard ja osvoi mocanata ligue 1 i na toa opstojuva.

Најголемо разочарување од Португалија е дефинитивно Бруно Фернандеш.
Играч на сезоната ПЛ волку бедно да игра на светско не знам.
Буквално умрен е дали 2-3 утакмици пропушти за Јунајтед

Роналдо да не е таков егоист со main character syndrome, да речеше у реду е 41 година имам, имаме супер генерација, ќе влагам од клупа у второ коа паѓаат физички противниците ќе беше можеби друга приказна. У таква улога може до 45 да игра, ама џабе никад нема да дозволи такво нешто. Една контра не можеа да истрчаат асално ради него после 60-70 минута. Нереално е играчот што им донесе пласман у оваа фаза да не влезе ни минута на следната утакмица дека Роналдо е имун на замени.

Америка Белгија имаат играно 2014 и тоа 1/8 финале како и сега. Белгија пројде во продолжетци 2-1. Овие две репрезентации ја имаат одиграно првата утакмица на светските првенства 13.07.1930 со резултат 3-0 за Америка.

Колкав е коефициентот дека педерот ќе се премисли и ќе сака да игра на следното светско во 2030? Сепак е во Португалија, на домашен терен
Ако гледаме така, после 2034 е во Саудиска Арабија. Пак му е на домашен терен. :D

Како дозволува ФИФА такво мешање политики од Америка. Па ФИФА Зимбабве го исфрлија неколку години и ред други земји за многу помали работи. :pov:

Америка Белгија имаат играно 2014 и тоа 1/8 финале како и сега. Белгија пројде во продолжетци 2-1. Овие две репрезентации ја имаат одиграно првата утакмица на светските првенства 13.07.1930 со резултат 3-0 за Америка.
За таа утакмица, Тим Хауард го држи (или држеше) рекордот за најмногу одбрани на една утакмица на СП. Какви топки им фати на Белгијците тогаш...

Следен ваљда Роналдо.
Господ знае. Сега фали Мартинез утре на Холандија да го стават за тренер :D Да заебе уште некоја генерација.

Back
На врв Bottom