Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Toj i Rudi Garcia, najbotovski menadzeri. Edniov osvoi po greska FA cup so wigan i po taa zasluga dozivotno vodi dobri ekipi. Drugiov so prime hazard ja osvoi mocanata ligue 1 i na toa opstojuva.
Црепот не заслужи ни Белгија да ја води.
Буквално умрен е дали 2-3 утакмици пропушти за ЈунајтедНајголемо разочарување од Португалија е дефинитивно Бруно Фернандеш.
Играч на сезоната ПЛ волку бедно да игра на светско не знам.
Ако гледаме така, после 2034 е во Саудиска Арабија. Пак му е на домашен терен.Колкав е коефициентот дека педерот ќе се премисли и ќе сака да игра на следното светско во 2030? Сепак е во Португалија, на домашен терен

За таа утакмица, Тим Хауард го држи (или држеше) рекордот за најмногу одбрани на една утакмица на СП. Какви топки им фати на Белгијците тогаш...Америка Белгија имаат играно 2014 и тоа 1/8 финале како и сега. Белгија пројде во продолжетци 2-1. Овие две репрезентации ја имаат одиграно првата утакмица на светските првенства 13.07.1930 со резултат 3-0 за Америка.
Следен ваљда Роналдо.
Заслужуваат Португалциве подобро.
Господ знае. Сега фали Мартинез утре на Холандија да го стават за тренерСледен ваљда Роналдо.
Да заебе уште некоја генерација.