- Член од
- 12 мај 2014
- Мислења
- 1.585
- Поени од реакции
- 3.948
Се ежам.Го зборевте претходно...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се ежам.Го зборевте претходно...
Со Нејмар под пензија да гасни пожар во репрезентацијата а притоа оставајќи го неправедно Жоао Педро дома после онаква сезона.Карло тренериште секад е отворен за предизвик. Тоа треба да се почитува. Ретко кој од големиве тренери се нафаќаат на такви предизвици како него, ама тоа е, веќе веројатно и времето го гази... не е доволно да си единствено world class man manager и да имаш добра енергија со играчите, него си бара оваа работа малку повеќе во тактичка смисла, физички подготовки, идење у детаљи и тн и тн.
Човекот се нафати да гасне пожар во репрезентација која можеби поминуваше низ најголема криза досега.
Не може он да влезе у игра на 70 години и да погодува тешки зицери и пенал. Имаа шанси Бразилците, не ги искористија. Ран пенал на 0-0, Ендрик сам пред гол на 0-0, Касемиро при 0-1 наместо по земја ја поткопа дебилно и отиде у корнер а 2ца по земја чекаа празен гол само да допрат.
Патем имаат многу бледа генерација, со многу малце квалитетни опции од клупа, + рафиња и пакета им се повредија. Плус оној Франка од Рома кој верувам ќе беше стартер. Мартинели стартуваше, што според мене беше голема грешка. Пакета општо е дно дна од фудбалер и карактер, такво пиче одамна немало на фудбалските терени.
Од секогаш имале бекчишта бразилците, и мислам дека барш бековите во минатото им беа стожер на играта и доминацијата, Кафу, Роберто Карлос, Марсело, Маикон ... денеска токму таму се најбледи.

Кога сме кај овој никој не му е крив кој наместо да го искористи талентот и да стани најдобар после Меси и Роналдо тој реши да се пијанчи, да коцка и да оди по курви, таквиот живот си зеде данок и глава не крена од повреди и налет тоа, Нејмар е препотентно створење со нула карактер и ќе биде запаметен како таков
уште одат реакции на сензорот на топката кој детектира промена на правец на топката поради Допир со прамен коса...Шу праиме ако има ВАР. во женски фудбал, ќе детектира ли пи*кин ДИМ
Повели послужи се.Не ја гледав до крајот, знам само падна авионот изгина пола екипа и после тоа немам гледано. Имаше еден голман Џејми Паркер имаше страшна плава фуфа за жена, го тепав до несвест секоја вечер на неа.
Серијата е многу тешко да се најде онлајн иначе, јас пред 10тина год ја почнав пак на една британска страна али снимката беше како со варан компир да е снимано. Би платил за комплетна серија искрено, треба да се провери можеби е BBC продукција.
Транџа клониран био дрон.Што кур е она лево?
Како ме потсетиНе ја гледав до крајот, знам само падна авионот изгина пола екипа и после тоа немам гледано. Имаше еден голман Џејми Паркер имаше страшна плава фуфа за жена, го тепав до несвест секоја вечер на неа.
Серијата е многу тешко да се најде онлајн иначе, јас пред 10тина год ја почнав пак на една британска страна али снимката беше како со варан компир да е снимано. Би платил за комплетна серија искрено, треба да се провери можеби е BBC продукција.