FANTASY FIFA WORLD CUP 2026

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Јас за следна го чувам. Сега рокнав 12ти играч, после нема да ми врши работа, а не го изиграв првите кола.

Си потрошив и еден трансфер повеќе пошто не чекав да видам стартни 11.
Активирав клин шит шилд во коло кај што уште во игра се и слаби противници.

Не плански влегов колово.

Си потрошив и еден трансфер повеќе пошто не чекав да видам стартни 11.
Активирав клин шит шилд во коло кај што уште во игра се и слаби противници.

Не плански влегов колово.
Јас на почеток не знаев што правам, не прочитав правила и само 50 имав прво коло. :D Тогаш или второ беше топ за 12 играч.

За клин шит демек најдобро сега, ама по мене следна е подобро, зашто повеќе играчи од ист тим и подобро би било тогаш да ги штитам. Криво ми е што не земав уште 1 од Мароко, знаев дека нема да примат, ама јбг.

Јас второто ме искасапија, голем дел од играчите ми одмараа не сменив на време, третото коло пак јас заборавив измени да направам. Стандард мои утки со секој фантази, заборавам на играва скроз.

И тука сме кај што сме 24ти :) А само со измените што требаше да ги направам 3то колко можев топ10 сега да сум. Жив здрав, следно првенство пак :ROFLMAO:

Јас второто ме искасапија, голем дел од играчите ми одмараа не сменив на време, третото коло пак јас заборавив измени да направам.
Исто. Второ коло исто како да не сум го играл.

Не знам како не сум приметил дека има поени за изборување на пенал, а нема за промашување на пенал (n)

А тамам се израдував за коцката да го ставам Дембеле за капитен наместо Мбапе

Не знам како не сум приметил дека има поени за изборување на пенал, а нема за промашување на пенал (n)

А тамам се израдував за коцката да го ставам Дембеле за капитен наместо Мбапе

Си го немал Меси.

Инаку и +поен за 2 шута во гол. 3 поени од промашениот пенал :D

Back
На врв Bottom