FANTASY FIFA WORLD CUP 2026

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 482676

Хелоу Даркнес Мај Олд Френд ...

Лапорт и Поро скапаниците, претходни кола носеа 1-2 поени, вчера ме осакатија 21 поен, толку имам вкупно уствари моментално :tapp:

За голманиве ај тоа е што е, коцка беше секако, Ма(и)њан го имам од пред неколку кола и топ ми носеше 4-5 поени сигурно, го земав Симон зашто морав да исфрлам некој и се мислев што да правам. Секако следниот ми бега преку 40 поени така да тоа е тоа, 21во место ако успеам да задржам добар сум.
и 21во ти е многу брату

Ич не знаеш да играш. Каков човек :pos:Зашто во прв состав ти биле играчи од вториот натпревар, а од првиот на клупа? Друго зашто би земал 2 ца голмани од ист натпревар? Земаш од двата по еден ако првиот прими гол, го мењаш.
Еј не заебавај, јас мислев прајм Капело сум у селектирање играчи. Буквално постов го тупнав за заебанција и затоа што имам катастрофална рунда.

Зашто ова зашто она, у стил на Зоки од К-15, Да му ебем матер, ете зашто.
Играм на 2 год (европско па светско) у најдобар случај.

Ете научив нешто ново, здравје следно светско 15то место не бега :sneaky:

Ете научив нешто ново, здравје следно светско 15то место не бега :sneaky:
Ништо не е гарантирано. Ако у почетокот ти отиде коњот, џабе е се. Ја на Европско изгазив, прв бев. Еве сега сум 15ти, заради една грешка.

Многу сум прост. Заборавив на мечот за трето место, напукав 15 играчи од Шпанија и Аргентина :facepalm:

Имам минус 2 поени од голман.

1784415761854.png

На клупа...не ни имам голман, ставен ми е најевтиниот голман чисто да потполни место за да можам да си купувам поскапи играчи.

1784415795532.png

Младен Јуркаш, честитки, промовиран си во прв голман на мојот фантази тим и со тоа што уште пред 2 недели јадеш бурек во Босна откако одигра 0 минути на ова СП, ти убедливо ми го подобруваш резултатот за ова коло :aplauz:

1784415886014.png

И што ако искористив max captain. Сите го имаат Мбапе.

Дадов поени да ги купам Мењан и Густо.

Што се замарам со ова и јас?

10 поени ми бега првиот. Тешко дека можам да го стигнам. Сите имаме горе-долу исти играчи.

Гледај бе Симон ми го ставило капитен матер им ебам ја. Меси го имав ставено.

Па и не испадна лошо ова, со оглед на тоа каков фудбал гледаме.

10 поени ми бега првиот. Тешко дека можам да го стигнам. Сите имаме горе-долу исти играчи.
contemplating life choices. Ова сум ја после секое 2ро коло на фантази за светско/европско кога ќе заборавам да сменам :place:

Back
На врв Bottom