- Член од
- 13 август 2023
- Мислења
- 1.796
- Поени од реакции
- 4.575
Ти и да и прашаш некоја од нив и да платиш, ќе ти речи дека е невина и ќе се направи поштена.доживљајот е на стадион, не така со тие фанс ствари кои никогаш не би ги платил![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти и да и прашаш некоја од нив и да платиш, ќе ти речи дека е невина и ќе се направи поштена.доживљајот е на стадион, не така со тие фанс ствари кои никогаш не би ги платил![]()

Ти и да и прашаш некоја од нив и да платиш, ќе ти речи дека е невина и ќе се направи поштена.![]()
А Украина, Полска, Србија, Бугарија ?Штета што Русија има бојкот ќе ја подобреа темава.
И Украинките да не ги заборавиме. Заедно со Полјакињите. Ееее тие европски и светското во Русија пукаше од мачиња. Не дека сега за жалење е ама фали од тоа сортата словенска.Штета што Русија има бојкот ќе ја подобреа темава.
Бразил е полн со мачори, ама погруби се од тајландските.Сета среќа Тајланд не се квалификува за светсково, многу “мачори” ќе имаше на темава.
Ti ne placas za Arena ne pa za ova sto ostanaloдоживљајот е на стадион, не така со тие фанс ствари кои никогаш не би ги платил![]()
Ti ne placas za Arena ne pa za ova sto ostanalo
Е не сум ги заборавил, ама тие не ги бојкотираа, за жал не се пласираа. Исто и Белорусија.И Украинките да не ги заборавиме. Заедно со Полјакињите. Ееее тие европски и светското во Русија пукаше од мачиња. Не дека сега за жалење е ама фали од тоа сортата словенска.
Оваа последнава не верувам дека е женскоРеков ќе ме одмени некој овја пут маа ништо ќе мора пак ја да црнчим за форумов.
На барање на @wot да не ја прекинеме традицијата
Прегледај го приврзокот 481278