СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

За кои репрезентации навивате на Светското првенство во САД, Мексико и Канада, 2026?

• Алжир

• Аргентина

• Австралија

• Австрија

• Белгија

• Босна и Херцеговина

• Бразил

• Канада

• Зелено'ртски острови (Cabo Verde)

• Колумбија

• Хрватска

• Курасао

• Чешка

• ДР Конго

• Еквадор

• Египет

• Англија

• Франција

• Германија

• Гана

• Хаити

• Иран

• Ирак

• Брег на слонова коска

• Јапонија

• Јордан

• Мексико

• Мароко

• Холандија

• Нов Зеланд

• Норвешка

• Панама

• Парагвај

• Португалија

• Катар

• Саудиска Арабија

• Шкотска

• Сенегал

• Јужна Африка

• Јужна Кореја

• Шпанија

• Шведска

• Швајцарија

• Тунис

• Турција

• САД

• Уругвај

• Узбекистан

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Битно им заврши работа на португалците па сега нешто правдини ќе глумиме.
Автоматски споено мислење:

gi mestat brat se igra nekoja igra
da brt
ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх.png
Автоматски споено мислење:

Ама што значи ова “Аргентина ќе се прошета до финале”? Зошто пишувате глупости како да имате 15? Кој им е виновен на Уругвај што не се пласираа, демек они нели се појаки, а видовме вчера што значи всушност вистински фудбал. Зошто Португалија не заврши прво место и да игра место Колумбија и во потенцијално четвртфинале да се сретне со Аргентина? Овој па Ска како прв пат да гледа фудбал, се местело за Меси да земе вика, не знам дали трола де. Уживајте во првенството, доста тресете глупости.
И за Роналдно се мести. Примети и сам.
Реков уште лани, преклани кога ја напуштија Европа. Kога тие двајца ќе ги снема многу подобар ќе биде фудбалот без непoтребни "случајни случајности". И еве ЛШ е сосема нешто друго откако не гледаат да им ги спојуваат тимовите у финале.

Последно уредено:
Јас мислам дека 90% од луѓето шо коментираат овде прв пат пуштиле да гледат фудбал ова лето.

Еве еден пример
Ama samo imaatt pushteno, ne i deka gledaat, kolku za da se najdat na muabet, navecer koga ke izlezat niz grad na kafe/pivo da bidat in... Da gi prashash kako se vika nivniot lokalen fudbalski klub, garant nema da imat poim.. nie (makedonceto) zivee vo virtuelna fudbalski/sportska realnost, i vo start toa e pojdovna tocka zoshto nemame nitu treneri, nitu sportisti... Da ne zboram kolku ponovite generacii se fudbalski sportski zatupaveni za razlika od onie ponazad

кој не разбрал, денес почнува СП во футбал,
Интересни дуели, но ФИФА повторно оплеска со жребот.
Шпанија и Португалија вака рано, Аргентина со прошетка во финале, мароко пак во 4 финале а можеби и полуфинале.
Нема никого од африка освен Франција (мароко и египет не се црна африка).
Но затоа се тука е една хокејашка нација и една залутана од зимска олимпијада?
Но ОК, ќе уживаме
Ако шета Аргентина како вчера, далеку ќе стигне.

Cisto eden prijatelski sovet, fudbalot ne go gledajte subjektivno, probajte bar malku da go gledate objektivno

Што не е објективно, дека им се погоди ждребот, дека не делуваат импресивно, противниците им беа по мерка? Алжир кој не личи на ништо, импотентна и лимитирана Австрија и Јордан во групи?

И едното и другото е точно. Им се погоди најлесниот дел од ждребот, во игра се им се сведува само на генијалноста на меси и споро играње преку централни коридори, а и дефанзивно не се уверливи.

Дали ова е доволно за повеќе? Можно е, кога го имаш Меси, уште неколку ептен квалитетни фудбалери и сите подготвени да изгинат, секако дека можат во 1/4 финале со Колумбија и потоа во полуфинале со некоја Англија, Бразил, да поминат... но, тоа воопшто не ми ни беше муабет.

Ска и Рикен мислиш дека тролаат ама не баш, мртви сериозни се.

Види го ска со сликана не сваќа дека од уницеф беше тоа патување и во Палестина и во Израел.
Види кој прави реклами со нив и збори на Израелски ебате ботот. Види Роналдо на кого му има делено дресови и кое Израелско копито највеќе го има посетувано тренинг центарот на Реал ради 1 преценето ботоксирано педерче.

Сигурно 200 милиони му платија на педерот да седи на клупа а и Коло Муани да го утне зицерот. Да освоеа Франција што ќе збореше тогаш.:place:

Ако шета Аргентина како вчера, далеку ќе стигне.
Ke se ouzbilat. Golemite timovi duri sega ke go dignat nivoto na igra i pristapot. Stalno imalo iznenaduvanja od tiopot na zeleni ostrovi, fifa saka takvi.
Maroko vo Katar beše vo polufinale oni se kvaliteten tim, SAD se domaćini možebi ke projdat. A popularnata argentina? Ne znam, do polufinale e realno da dojdat, no do titula? Ne znam nekoj dvapati po red da stanal prvak. Pele da ne go smetame toa bea drugi pounakvi vreminja

Види го ска со сликана не сваќа дека од уницеф беше тоа патување и во Палестина и во Израел.
Види кој прави реклами со нив и збори на Израелски ебате ботот. Види Роналдо на кого му има делено дресови и кое Израелско копито највеќе го има посетувано тренинг центарот на Реал ради 1 преценето ботоксирано педерче.

Сигурно 200 милиони му платија на педерот да седи на клупа а и Коло Муани да го утне зицерот. Да освоеа Франција што ќе збореше тогаш.:place:
Уницеф патувања прават и сите амерички председатели пред да им почне мандатот на баци рака пардон, баци ѕид у Израел.
Кога веќе си фан на толку хуманитарен клуб, дај најди ми иста ваква слика од муслињата у клубот дали со кечиња на глава го лигавеа ѕидов.
Појма немам на кого тој вампир му има делено дресови ниту ме интересира ама ме интересира кој го има посетувано на тренинг.
Дај кажи.

Иначе и двајцата ми се одвратни и затоа додека не се пензонира не планирам да навивам за Португалија. Ако Руи Коста и Фиго ме првивлекоа овој ме одалечи.

Јас нигде не тврдам дека намерно има утнато Коло Муани. Тоа со другар ти у барса фан бојс клуб ќе си се обајснувате.
Ама дека цело време беа форсирани од судии у Катар, беа. Сега се ниво погоре, покрај судии и со ждребот им се дава ветар.

Брат не е интересно веќе, кога губеше 4 5 финалиња по ред тогаш беше ботлер сега кога конечно нешто освои местено е се.

Ме гледаш дење ноќе да плачам колку Португалија со ништо не заслужи 2016та?
3то место од тогаш се тие финти па и сега на ова светско со 3то место ќе се протнеше. Убедливо најисфорсиран играч како се работи за турнири на репрезентации. Секогаш повеќе смета на тимот него што помага. Двајца сосема различни играчи. Место да уживате дур можете спаѓате на прелоши баитови и дискусии безвредни.

Паметно ти што му одговри со едно видео. Ја мислев дека е некој нормален па се објаснувам со него.
Давор4е од паралелен универзум.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom