Препораки за доктори специјалисти/супспецијалисти

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Оди во Систина, но никако кај Димитар Споа во Ремедика НИКАКО
Автоматски споено мислење:

Препорака за ортопед на приватно, проблемот ми е во рамото што трае скоро цел месец.
иди во Систина, јас имам ептен лошо искуство со Димитар Споа во Ремедика и кога отидов во Систина се сретнав со уште двајца кои после Споа идат Систина за помош иако платиле еден куп пари. Тоа е мое лично искуство

Имаш инфо колку наплаќаат во ремедика на приватно за преглед, имам рентгенски снимки?
Последен да е ме идам, однос катастрофа, арогантен умислен а и стручност слаба страна, моето искуство со него е чиста 0

Последно уредено:
Препорака за уролог хирург на приватно, за обрежување со локална анестезија поради друг здравствен проблем.

Ми треба офтолог за коњуктивитис, има недела дена + како ми е засилен, бев на матичен во понеделник, таа ми препиша анѕибиотик капки а не ни го виде окото; вчера отидов пак, се правда ама немало термини; па кажи одма нема , да одам на приватно. Кај нас во Аеродром и а само дрМарина и тоа дури понедел им во 8, гледам има ординации во центар , капиштец, и натаму се се...

Ми треба офтолог за коњуктивитис, има недела дена + како ми е засилен, бев на матичен во понеделник, таа ми препиша анѕибиотик капки а не ни го виде окото; вчера отидов пак, се правда ама немало термини; па кажи одма нема , да одам на приватно. Кај нас во Аеродром и а само дрМарина и тоа дури понедел им во 8, гледам има ординации во центар , капиштец, и натаму се се...
...а кој антиб.ти препиша во капки?

...а кој антиб.ти препиша во капки?
И реков дека сум алергичен на тетрациклини, вибрамицин и лидаприм и ми препиша некој што го немало поодамна, па ми дадоа на привано Floximed...уште денес ќе ставам, 5-7 дена е макс...крмељот е бел...денес провав да се јавам во Промедика, на интернет пишува отворено ама тоа е лага, а во петокот закажав во нашата приватна позади мекдоналд за понеделник, САМО ЕДЕН термин имаше, од 08ч..
Оди во Систина, но никако кај Димитар Споа во Ремедика НИКАКО

иди во Систина, јас имам ептен лошо искуство со Димитар Споа во Ремедика и кога отидов во Систина се сретнав со уште двајца кои после Споа идат Систина за помош иако платиле еден куп пари. Тоа е мое лично искуство

Последен да е ме идам, однос катастрофа, арогантен умислен а и стручност слаба страна, моето искуство со него е чиста 0
Имаше и женски уролог, мислам отиде од Промедика во Зегин, не знам колку е стручна за што, ама со прегледот праи и ехо на простата и тестиси, мислам дека специалност и беше нефрологија а и млади идеа кај нејзе за плодност...а во Систина од Ремедика отиде Мицковски, ама таму е 100 еур преглед кај него...во 8 септември одев кај Ивица, ама ова године кога ме закажаа беше на одмор, тој замената ми препиша истите лекови ама во форма која фондонт не ја признава, сега плаќам се приватно..

Молам препораки за испитување на автоимун гастритис кај приватен гастроентерохепатолог? Некој со позитивно искуство? Дали гастроскопија како метод за дијагностика е доволна?

Молам препораки за испитување на автоимун гастритис кај приватен гастроентерохепатолог? Некој со позитивно искуство? Дали гастроскопија како метод за дијагностика е доволна?
За првото прашање - јас имам ептен позитивно искуство кај д-р Дејан Станојковски од Гастромед, но не за тоа испитување. За се останато, не би знаел да ти одговорам.

Препорака за добар гастроентерохепатолог во Скопје? Исто така препорака за колоноскопија во Скопје? Можда подобро ќе е на приватно, саме не Жан Митрев. Бев таму, две минути муабет, колку да се рече, чисто продавање колоноскопија кое го платив 4000 денари

Back
На врв Bottom