Joey-Jojo Jr. Shabadoo
"Hey, Joey Jo-Jo!"
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 47.499
- Поени од реакции
- 89.842
Ај намали доживљај.Факт е дека Нолан ги има режирано некои од најдобрите филмови во историја
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај намали доживљај.Факт е дека Нолан ги има режирано некои од најдобрите филмови во историја
Мемево најдобро ги побива смарачиве што викаат да не бараме логика во fantasy world.Може Хелена од Троја отсекогаш бил црнкиња, ама пошто ние сме расисти, сме ја замислувале ко бела.
Или што би рекле некои просветлени членови тука, тоа што еден измислен лик од книжевноста бил пред 20-50-300 години бел, не значи дека секогаш ќе е бел. Светот се менува, на полошо, ама да не бидеме затуцани и расисти.![]()

Слободно отвори си ИМДБ или било која страна сакаш види топ 100 филма и спореди со други режисери. На памет можам да ти ги кажам the dark knight 1,2, interstellar, inception, oppenheimer а сигурно заборавам уште 3-4. Одисеа милион посто влага исто у листава.Ај намали доживљај.
Слободно отвори си ИМДБ или било која страна сакаш види топ 100 филма и спореди со други режисери. На памет можам да ти ги кажам the dark knight 1,2, interstellar, inception, oppenheimer а сигурно заборавам уште 3-4. Одисеа милион посто влага исто у листава.
Ама затоа најлошиот и најдосадниот филм на Скорсезе - Волкот е ремек дело според Рон Еберт.![]()

Тоа кога е трезен го има направеноДикаприо бил наркоман и сатанист, па затоа најдобриот филм во универзумот некогаш направен, филмот над филмовите во кој, случајно или не, тој глуми, веќе не е најдобриот, туку најлошиот филм некогаш направен.
Зини земјо, голтни ме!![]()
Дикаприо бил наркоман и сатанист, па затоа најдобриот филм во универзумот некогаш направен, филмот над филмовите во кој, случајно или не, тој глуми, веќе не е најдобриот, туку најлошиот филм некогаш направен.
Зини земјо, голтни ме!![]()
Волкот е ремек дело според Рон Еберт.
^^Више не.
Критичиве па што се едно релевантни, што да ти кажам.