Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Може Хелена од Троја отсекогаш бил црнкиња, ама пошто ние сме расисти, сме ја замислувале ко бела. :LOL:

Или што би рекле некои просветлени членови тука, тоа што еден измислен лик од книжевноста бил пред 20-50-300 години бел, не значи дека секогаш ќе е бел. Светот се менува, на полошо, ама да не бидеме затуцани и расисти. :D
Мемево најдобро ги побива смарачиве што викаат да не бараме логика во fantasy world.
c4bx7ngch9vc1.jpeg

Нолан e претенциозно гомце, добра сценографија со милион дупки во приказните.

Ај намали доживљај.
Слободно отвори си ИМДБ или било која страна сакаш види топ 100 филма и спореди со други режисери. На памет можам да ти ги кажам the dark knight 1,2, interstellar, inception, oppenheimer а сигурно заборавам уште 3-4. Одисеа милион посто влага исто у листава.

Слободно отвори си ИМДБ или било која страна сакаш види топ 100 филма и спореди со други режисери. На памет можам да ти ги кажам the dark knight 1,2, interstellar, inception, oppenheimer а сигурно заборавам уште 3-4. Одисеа милион посто влага исто у листава.

само бетмените му се добри, другите филмови му се насекаде со приказните, поготово inception и интерстелар. Се кладам дека никој уште не ги разбрал тие филмови иако ги велича секој ден.

Ама затоа најлошиот и најдосадниот филм на Скорсезе - Волкот е ремек дело според Рон Еберт. (y)

Ама затоа најлошиот и најдосадниот филм на Скорсезе - Волкот е ремек дело според Рон Еберт. (y)

Више не. Дикаприо шмркачот е со сатанистите. Не го ценам веќе. Едино на Дениро му имам простено пошто е стар и не знае што збори.

Дикаприо бил наркоман и сатанист, па затоа најдобриот филм во универзумот некогаш направен, филмот над филмовите во кој, случајно или не, тој глуми, веќе не е најдобриот, туку најлошиот филм некогаш направен.

Зини земјо, голтни ме! :tapp:

Дикаприо бил наркоман и сатанист, па затоа најдобриот филм во универзумот некогаш направен, филмот над филмовите во кој, случајно или не, тој глуми, веќе не е најдобриот, туку најлошиот филм некогаш направен.

Тоа кога е трезен го има направено :icon_mrgr:

Каде реков дека е најлош? Више не го ценам Дикаприо тоа пишав. А Волкот е 3 саати забава и таков ќе остане. Тоа е Холивуд и Марти Скорсезе за мене. Спектакл а не да гледам грл бос, елиот пејџ и други срања.

Искочеа некои импресии за Одисеа од филмски критичари што имаа можност да го гледаат филмот. Многу викаат дека имал брутални сцени и елементи на хорор. Ја искрено едвај чекам за филмов, криво ми е што нема да можам во Белград да го гледам (или негде со IMAX 70mm).

Последно уредено:
Back
На врв Bottom