Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne ja gledam makedonija ovde
Me zbuni ova "do kaj sme..."
samo napred braka kinezija merime kina so ostatokot na svetot... do 2030 treba da se najgolema ekonomija. spored ppp veke se, ostanuva i preku gdp.
Уште на единствениот безалтернативен пат!
Ќе има и за вас, само уште да укинат тему и алиехпрес и тогаш само вие че имате телефони и сметачи.samo napred braka kinezi
Da li i nie ke imame nekakva korist od nivniot uspeh?
samo napred braka kinezi
samo napred braka kinezi
Да бевме ние паметни одамна стратешки ке почневме да соработуваме со Кина, па дали тоа им се свиѓало на американците или не они нека ја чешаат главата.samo napred braka kinezi
Ги боли стапот на американците со кого ќе соработуваме....Да бевме ние паметни одамна стратешки ке почневме да соработуваме со Кина, па дали тоа им се свиѓало на американците или не они нека ја чешаат главата.
Па зошто тогаш ни менуваа име?Ги боли стапот на американците со кого ќе соработуваме....
.... ние сме толку мали и бесконечно безначајни што апсолутно немаме никакво влијание во светските процеси ....
...ама овие бандитите што се менуваат на власт не убедуваат и дека судбината на галаксијата зависела од нас и само нас
За да влеземе во НАТО и да купуваме нивна половна опрема. Како што правиме сега моментално. Тоа што они го користеле пред 10-15 години ние го купуваме сега. Во кратки црти ни шиткаат ѓубре, поправено.Па зошто тогаш ни менуваа име?
Јас сум за!Да бевме ние паметни одамна стратешки ке почневме да соработуваме со Кина, па дали тоа им се свиѓало на американците или не они нека ја чешаат главата.