- Член од
- 19 март 2013
- Мислења
- 4.684
- Поени од реакции
- 7.620
Разбирам дека има сензор, но исто така од тоа што го разбрав, ги детектира сите допири, па сега во тој краток временски интервал, многу краток, за многу брзо имаше уште еден многу посилен и поочигледен допир, од играч на Португалија, прашањето е зашто на сензорот беше детектиран само 1 допир, зашто истите беа во рок од пола секунда и на мониторот требаше да има детектирано 2 допира, еден послаб, тој на играчот на хрватска, и еден многу посилен, тој на играчот на Португалија, и двата да беа еден до друг на графиконот. Тоа не беше случај, и ова мене ми е једина сумја тука, како е тоа можно.
Исто и пеналот, од тоа што видов со полуотворени очи, интензитетот не беше толку јак и падот беше исфорсиран, не дека го бутна нити пак паѓањето беше природно при такви допири, али ајде ова ќе оставам на судиско убедување, за мене контроверзно е она што го дадоа со сензорот и детектираниот 1 допир во ситуација кога имаше 2.
Она што иде контра за ова што го зборам е реакцијата на Матанович кога судијата им објаснуваше што и како, можеби он знаеше дека сепак минимално ја допрел зашто природна реакција според мене тука би било чудење од негова страна и нервозни испади и одење кон тренерот и клупата за да објасни дека не ја допрел, такво нешто немаше.
Интензитетот беше доволен за да го спречи да ја удри со глава топката која беше доста блиску до Веига. Да не му ги ставеше рацете на тело , овој ќе успееше да направи минискок доволен да ја забие. Очигледно дека закасни да го затвори и тоа му беше едина опција да го сопре. А и грамада во однос на Власич е тој бушавиот.
Автоматски споено мислење:
Сам кажуваш дека си гледал само хајлајтс.
И две реченици после тоа праѓуваш кој кур се играло 13 минути на 10 минути продолжение?!?!
Па да го гледаше цел натпревар, ќе знаеше.
Сподели тогаш зошто играле повеќе. А и прилично сум сигурен дека прашав дали славјето траеше долго. 3 минути плус на продолжение е нереално, али ете кажи више кога си го гледал мечот од прва до последна секунда без да трепнеш.