Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми умираат пациенти на 66 години кои до пред 3 месеци биле на нога од пневмонија а уште помалку од белодробна емболија. Тешко ми е да замислам тоа во ова во 2026Може па имал и некаква компликација, пневмонија, белодробна тромбемболија и сл.
Ништо не ми е тешко да замислам, се сум видела. Мислам дека сме офтопик, ако ти се дискутира медицина постојат други теми и начини на комуникација.Не ми умираат пациенти на 66 години кои до пред 3 месеци биле на нога од пневмонија а уште помалку од белодробна емболија. Тешко ми е да замислам тоа во ова во 2026
Не ми умираат пациенти на 66 години кои до пред 3 месеци биле на нога од пневмонија а уште помалку од белодробна емболија. Тешко ми е да замислам тоа во ова во 2026
3 месеци некогаш се и многу за такви карциноми, посебно одредени типови. Можеби да е од било што, не само од повторен карцином. Една од двете најголеми причини за смртност во светот е и кардиоваскуларните состојби.Пред 3 месеца пееше на златна буба мара без видливи знаци на напреден карцином, толку брзо од Ca pulmonalis не се умира како и да е.
Тоа е тема за рубриката здравството во Македонија.3 месеци некогаш се и многу за такви карциноми, посебно одредени типови. Можеби да е од било што, не само од повторен карцином. Една од двете најголеми причини за смртност во светот е и кардиоваскуларните состојби.
Али темата е веројатно за неговиот придонес во музиката и сеќавања, неговиот живот, малку е греота да анализираме од што. Отиде и нема назад.
медицинска нега за карцином на плуќаТоа е тема за рубриката здравството во Македонија.
Јас ти кажувам дека со овие дијагнози и вистинска медицинска нега, толку брзо не се умира.
, ако е тоа причината. ок, ти си знаеш.Не е тоа муабетот за дијагноза за Владо, туку ми се превртуваат цревата кога читам дека умираат луѓе кои имаат животен век бар 20+ години, но ете нашето здравство кое треба да им пружи заштита баш во годините кога почнува да им треба, е практично отсутно. Уште повеќе иритира нормализацијата на таа појава.медицинска нега за карцином на плуќа, ако е тоа причината. ок, ти си знаеш.
само пак да повторам, ја барем не би овде (и нигде) за дијагнози па уште за некој како Владо.